Octavia Skrevet 2. juni 2004 #1 Skrevet 2. juni 2004 Min kjære har kjøpt popcornmaskin. Han er veldig glad i det. Jeg er lei allerede, og vil gjerne ha tips til hvordan jeg kan variere smaken. I dag sprutet jeg karamellsaus over. Smakte godt, men litt klissete. Hva gjør du som jeg kan prøve?
Arkana Skrevet 2. juni 2004 #3 Skrevet 2. juni 2004 Vanligvis nøyer jeg meg med salt eller hvis jeg popper selv har jeg i karripulver med smøret, eller hvitløkspulver, chilipulver og cayennepepper. Usaltet popcorn er også godt med sjokolade på.
Chiquita Skrevet 2. juni 2004 #4 Skrevet 2. juni 2004 litt salt litt mer salt mye salt (Liker ikke popcorn med annet enn salt på jeg, men jeg har kanksje ikke smakt "alt" heller da)
-Fisken- Skrevet 2. juni 2004 #5 Skrevet 2. juni 2004 Gastron (er det det det heter tro? :-? ) er veldig godt på
Rapitap Skrevet 2. juni 2004 #7 Skrevet 2. juni 2004 hvis jeg popper selv har jeg i karripulver med smøret' date= eller hvitløkspulver, chilipulver og cayennepepper. Dette hørtes godt ut!
:-) anna Skrevet 2. juni 2004 #8 Skrevet 2. juni 2004 På kinoene i Sveits får man kjøpt popcorn med salt og popcorn med sukker. Likte nok best salt, men sukker var også interessant....
Rapitap Skrevet 2. juni 2004 #9 Skrevet 2. juni 2004 ...det er også veldig godt å helle smeltet saltet-meieri-smør over, etter at de er nypoppet...
Gjest Seleena Skrevet 2. juni 2004 #10 Skrevet 2. juni 2004 Av og til kan eg sitte med ei sukkerskål atmed popcornskåla. Så dipper eg popcornet i sukkeret. Det høyrest veldig søtt ut, men veldig godt.
Gjest 1111 Skrevet 2. juni 2004 #11 Skrevet 2. juni 2004 Spiser popkorn med masse salt! Ellers så lager jeg karamell-popkorn. har ikke oppskriften her, men du lager en karamellblanding, koker den opp og rører inn popkorn. ha dem over i en langpanne og skill dem fra hverandre før de avkjøles helt. blir kjempegode popkorn, nesten som konfekt. lager det ikke så mye siden du må gjøre alt superraskt og ikke slurve.. Popkorn dyppet i sjokoladesaus og popkorn sammen med rosiner er utrolig nok godt det også
Arkana Skrevet 2. juni 2004 #12 Skrevet 2. juni 2004 ...det er også veldig godt å helle smeltet saltet-meieri-smør over' date=' etter at de er nypoppet...[/quote'] Popcorn med smør er bare helt nydelig.
Octavia Skrevet 2. juni 2004 Forfatter #13 Skrevet 2. juni 2004 Oi, oi! Her strømmer det på med gode tips! Må nok skrive ut listen og henge den lett tilgjengelig på kjøkkenet! Fisk: Hva er gastron? Tusen takk, jenter! Bare fortsett hvis det er flere gode (for meg) uoppdagede popcorn smaker der ute.
Gjest 1111 Skrevet 2. juni 2004 #14 Skrevet 2. juni 2004 Fisk: Hva er gastron? Tror hun mener krydderet i grønn krydderboks med et guttefjes på. er ikke helt sikker på navnet selv
Arkana Skrevet 2. juni 2004 #15 Skrevet 2. juni 2004 Forresten, det er også kjempegodt å blande revet ost (parmesan er nydelig) i popcornet mens det ennå er nypoppet slik at osten smelter. Og jeg fant akkurat et oppskrift hvor man har sukker, kanel og muskat sammen med smøret og popper popcornet i det. Høres veldig godt ut faktisk. Popcorn med sjokolade smaker faktisk som Kina (det er jo mais i dem også da). Jeg har sett poser med det i Sverige, smaker nydelig, så jeg hamstrer når jeg er der.
*Emma* Skrevet 2. juni 2004 #16 Skrevet 2. juni 2004 Da jeg bodde i USA pleide noen av mine mexicanske venner å sprute masse tabasco på sitt popcorn - jeg var for pysete for å smake men for dere som er litt tøffere kan det jo være en ide
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå