AnonymBruker Skrevet 15. mars 2014 #1 Del Skrevet 15. mars 2014 Det står kokt bayonneskinke på den som jeg kjøpte på rema. Hvordan tilbereder man den? Anonymous poster hash: 42f42...dec Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linkas Skrevet 15. mars 2014 #2 Del Skrevet 15. mars 2014 Jeg bruker og skjære den i skiver å steke den Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 17. mars 2014 #3 Del Skrevet 17. mars 2014 Du kan spise den kald, skoren i skiver. Det klassiske er bayonneskinke med dillstua poteter og sennepssaus. Men du kan også legge den i vatn og la den trekke ved 80 grader til den er gjennomvarm, eller skjære den i skiver, legge dei på fat, ha folie over og la det stå i ovnen i 15-20 minutt til dei er varme. Steike skivene syns eg høyrest rart ut. Får du skiver til overs kan du kutte dei i terningar og bruke dei i ein carbonara eller i ein skinkegrateng. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå