Gå til innhold

Hvordan tilbereder man Bayonneskinke som er kokt?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Det står kokt bayonneskinke på den som jeg kjøpte på rema. Hvordan tilbereder man den?



Anonymous poster hash: 42f42...dec
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest navnelapp

Du kan spise den kald, skoren i skiver. Det klassiske er bayonneskinke med dillstua poteter og sennepssaus. Men du kan også legge den i vatn og la den trekke ved 80 grader til den er gjennomvarm, eller skjære den i skiver, legge dei på fat, ha folie over og la det stå i ovnen i 15-20 minutt til dei er varme. Steike skivene syns eg høyrest rart ut. Får du skiver til overs kan du kutte dei i terningar og bruke dei i ein carbonara eller i ein skinkegrateng.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...