Gå til innhold

steking av kyllingfileer


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Skal steke hele kyllingfileer, men har tidligere hatt problemer med å få dem skikkelig gjennomstekt, dvs at de blir rosa inni og det greier jeg ikke. Noen som vet hvordan jeg skal gjøre det riktig?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest lmari

Prøv å steke dem på litt lavere varme og heller litt lenger - da skulle de bli skikkelig gjennomstekte!

... vi klipper fileten opp i biter, vi. Da er det lett å få den helt gjennomstekt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg steker de på to forskjellige måter, den ene er slik som Imari gjør det. Den andre er å steke de først på stekepanna og så legge de i en form i stekeovnen en stund. Ikke så veldig sterk varme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker ikke å steke kyllingfileter kun i panne, synes de blir for harde utenpå og for tørre inni. Istedet bruner jeg dem raskt i panne og ettersteker i ovn ved 200 grader i 7-8 minutter. Skjærer du dem i biter så mister du jo også saftigheten som man får når de stekes hele.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har faktisk det problemet at når jeg steker kyllingfilet i panne så blir de for saftige :o tro det eller ei!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...