Gå til innhold

steking av kyllingfileer


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Skal steke hele kyllingfileer, men har tidligere hatt problemer med å få dem skikkelig gjennomstekt, dvs at de blir rosa inni og det greier jeg ikke. Noen som vet hvordan jeg skal gjøre det riktig?

Videoannonse
Annonse
Gjest lmari
Skrevet

Prøv å steke dem på litt lavere varme og heller litt lenger - da skulle de bli skikkelig gjennomstekte!

... vi klipper fileten opp i biter, vi. Da er det lett å få den helt gjennomstekt.

Skrevet

Jeg steker de på to forskjellige måter, den ene er slik som Imari gjør det. Den andre er å steke de først på stekepanna og så legge de i en form i stekeovnen en stund. Ikke så veldig sterk varme.

Skrevet

Jeg liker ikke å steke kyllingfileter kun i panne, synes de blir for harde utenpå og for tørre inni. Istedet bruner jeg dem raskt i panne og ettersteker i ovn ved 200 grader i 7-8 minutter. Skjærer du dem i biter så mister du jo også saftigheten som man får når de stekes hele.

Skrevet

Jeg har faktisk det problemet at når jeg steker kyllingfilet i panne så blir de for saftige :o tro det eller ei!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...