Gå til innhold

Brie-ost?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Heii :) Her om dagen fikk jeg servert baguette med brie-ost mellom. Første gang jeg smakte det, veldig godt! Prøver nå å finne brie-ost i butikken, men de ser alle så gule og seige ut? Den jeg spiste var kritthvit og uten noe mugg på.. Noen som vet hvor jeg får tak i det ? :D Veldig takknemlig for svar ! :)



Anonymous poster hash: 46aab...1c8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

ekte Brie ost er hvit på utsiden og gul aktig og seig inni.



Anonymous poster hash: b5d19...99f
  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Farge og konsistens kommer mye an på hvor langt i modningsprosessen osten har kommet, ikke bare merke og type. Og selv om det heter mugg-ost, er det ikke sånn mugg som ellers gjør maten farlig og uspiselig.

Akkurat nå spiser jeg Chamois d'Or, helt nydelig, den heter bare "Gourmet Queso Suave", men jeg regner den som brie, siden den er såpass fet; den selges i en oval eske med mye gult på (og et dyr, fjellbukk eller hva det nå er).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Baguette med brie og bacon… åh nam.



Anonymous poster hash: 616d5...8aa
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Heii :) Her om dagen fikk jeg servert baguette med brie-ost mellom. Første gang jeg smakte det, veldig godt! Prøver nå å finne brie-ost i butikken, men de ser alle så gule og seige ut? Den jeg spiste var kritthvit og uten noe mugg på.. Noen som vet hvor jeg får tak i det ? :D Veldig takknemlig for svar ! :)

Anonymous poster hash: 46aab...1c8

Var den fast eller seig? En brie skal være seig, men jeg opplever av og til å få faste når jeg kjøper på butikken. Prøv Brien fra Jacobs, eller Tine eller Eldorado sin. De er milde på smak. Veldig godt på Ritzkjeks med en rød drue oppå :) (Skjær druen i to slik at den ligger stødig på osten)

Anonymous poster hash: 80c64...346

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heii :) Her om dagen fikk jeg servert baguette med brie-ost mellom. Første gang jeg smakte det, veldig godt! Prøver nå å finne brie-ost i butikken, men de ser alle så gule og seige ut? Den jeg spiste var kritthvit og uten noe mugg på.. Noen som vet hvor jeg får tak i det ? :D Veldig takknemlig for svar ! :)

Anonymous poster hash: 46aab...1c8

Da spiste du nok ikke brie.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Da spiste du nok ikke brie.

Vennen min kjøpte den på upper-crust, var innom der i dag, og der sto det "baguette med brie-ost og kalkunkorv" :vetikke:

Anonymous poster hash: 46aab...1c8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Aha! Brie heter bare brie, så da var det nok ikke brie. Kanskje menyen er komponert av folk som også sier "ripsbær" og "lager hjemmelaget".

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...