Gå til innhold

lage pizzadeig og la stå noen timer


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har tenkt å lage pizzadeig og la den stå i noen timer fordi jeg skal bort, og lage pizza når jeg kommer hjem. Hvordan blir det med hevingen da? Skal jeg bruke mindre gjær?

Anonymous poster hash: 48738...f14

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Bruk mindre gjær ja, og sett gjerne deigen kaldt, alt avhengig av hvor lenge du skal være borte.

Google kaldheving, så får du tips til hvordan du kan gjøre det.

Endret av andy capp
AnonymBruker
Skrevet

Takker :)

Anonymous poster hash: 48738...f14

Skrevet

Det er ikke noe problem. Lengre hevig gir mer smak.

Ellers kan pizzadeig oppbevares både i kjøleskap (3 dager) og frys (3 måneder). Fra frossen tilstand tines den ved å la den ligge en dag i kjøleskap og rundt en time på kjøkkenbenken for å romtempereres før bruk. Fra kjøleskap trenger den, som du sikkert har skjønt, rundt en time på kjøkkenbenken.

AnonymBruker
Skrevet

Det er ikke noe problem. Lengre hevig gir mer smak.

Ellers kan pizzadeig oppbevares både i kjøleskap (3 dager) og frys (3 måneder). Fra frossen tilstand tines den ved å la den ligge en dag i kjøleskap og rundt en time på kjøkkenbenken for å romtempereres før bruk. Fra kjøleskap trenger den, som du sikkert har skjønt, rundt en time på kjøkkenbenken.

Bra det, takk! Skal lage den straks

Anonymous poster hash: 48738...f14

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...