AnonymBruker Skrevet 12. mars 2014 #1 Skrevet 12. mars 2014 Blir avokado brunt når det er skjært opp og oppbevart i tett boks? Om jeg skjærer den opp, legger den i boksen og skal spise det ca. 3-4 timer etterpå? Anonymous poster hash: cc3ed...b3a
Edvarda Skrevet 12. mars 2014 #2 Skrevet 12. mars 2014 Litt, men klem litt sitronsaft over, så holder den seg fint noen timer
LilleBallerina Skrevet 12. mars 2014 #3 Skrevet 12. mars 2014 Legg steinen oppi boksen også så blir den ikke så veldig brun. 1
AnonymBruker Skrevet 12. mars 2014 #4 Skrevet 12. mars 2014 Legg steinen oppi boksen også så blir den ikke så veldig brun. Den blir ikke så brun akkurat der steinen ligger, nei. Det er ingen magiske stoffer i steinen som gjør at fruktkjøttet ikke blir brunt. Der steinen ligger inntil kommer det ikke til like mye luft, dermed skjer oksideringen (det som skaper den brune fargen)saktere. Du kan like gjerne legge i en golfball. Eller dekke helt tett med plastfolie. Eller så er sitrontrikset supert, så lenge det ikke gjør noe at det smaker syrlig (ofte er det godt med litt sitron på uansett, synes jeg). OG det er forskjell på avocadoer. Noen blir kjempebrune nesten uansett hva du gjør, noen omtrent ikke. Anonymous poster hash: 3cc47...853
LilleBallerina Skrevet 12. mars 2014 #5 Skrevet 12. mars 2014 Den blir ikke så brun akkurat der steinen ligger, nei. Det er ingen magiske stoffer i steinen som gjør at fruktkjøttet ikke blir brunt. Der steinen ligger inntil kommer det ikke til like mye luft, dermed skjer oksideringen (det som skaper den brune fargen)saktere. Du kan like gjerne legge i en golfball. Eller dekke helt tett med plastfolie. Eller så er sitrontrikset supert, så lenge det ikke gjør noe at det smaker syrlig (ofte er det godt med litt sitron på uansett, synes jeg). OG det er forskjell på avocadoer. Noen blir kjempebrune nesten uansett hva du gjør, noen omtrent ikke.Anonymous poster hash: 3cc47...853 Det funker her i hvert fall. Og det er jeg fornøyd med
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå