Catlin Skrevet 12. mars 2014 #1 Skrevet 12. mars 2014 Hvordan er det å bake amerikanske cookies med glutenfritt mel? Er det noe jeg må være obs på? Vil jeg oppleve forskjell fra å bake med vanlig mel - evnt. hvilke vanskeligheter vil jeg evnt. kunne få?
Gjest constance90 Skrevet 12. mars 2014 #2 Skrevet 12. mars 2014 Det er et par år siden jeg bakte cookies med glutenfritt mel. Jeg kan såvidt huske at jeg måtte ha mer mel enn det oppskriften tilsa for det ble nokså flytende og det er mer klissete å jobbe med. Men de ble veldig gode!
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2014 #5 Skrevet 14. mars 2014 Om du spiser glutenfritt pga cøliaki så sjekk cøliakiforeningen, her kjører lokallaget bakekurs et par ganger årlig? I hvert fall før jul Anonymous poster hash: 98df7...b86
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2014 #6 Skrevet 14. mars 2014 Hovedregel når man baker glutenfritt: jo mer klissete deig, jo bedre resultat. Anonymous poster hash: e075f...0c5 1
Catlin Skrevet 14. mars 2014 Forfatter #7 Skrevet 14. mars 2014 Skal bake til en bursdag - må ha 1 eller 2 alternativer som er glutenfri. Tenkte at cookies er lettvidt å bake - og der gjør det kanskje ikke så mye om deigen er litt klissete
MarianneE Skrevet 15. mars 2014 #8 Skrevet 15. mars 2014 I tillegg så er Toro langpanne glutenfri, og Toro muffins. Når jeg baker muffins, cookies og kaker bytter jeg bare ut hvetemel med glutenfritt mel.
Catlin Skrevet 15. mars 2014 Forfatter #9 Skrevet 15. mars 2014 Pleier å bake muffins, men tenkte å lage noe annet i tillegg. Spennende å prøve på noe nytt
student86 Skrevet 15. mars 2014 #10 Skrevet 15. mars 2014 Catlin: vil gjerne høre hvordan det går. Det kan være greiest å bruke glutenfrie oppskrifter. Hvis du erstatter vanlig mel med glutenfritt mel ut fra vanlige oppskrifter, kan du oppleve varierende resultat. Du kan være heldig, men det blir å skrape flaxlodd - du vet ikke helt hva du får. Ulikt type glutenfritt mel reagerer ulikt. Når det er sagt, er ikke cookies det verste man lager når man baker glutenfritt. Det kan for mange være lettere å få til enn f.eks. gjærbakst. :-) Jeg slenger med en blogg om glutenfri bakst til slutt, der det er nøyaktig beskrevede fremgangsmåter med bilder og forklaringer underveis i oppskriftene: http://spiseskje.blogspot.no/ Lykke til :-)
Catlin Skrevet 16. mars 2014 Forfatter #11 Skrevet 16. mars 2014 Takk for tipset om blogg. Skal ta en titt. Skal bake i slutten av uka. Rapport kommer :-)
Piri Formis Skrevet 28. mars 2014 #12 Skrevet 28. mars 2014 (endret) Her kan du også lese om glutenfritt mel. Resultatet ee avhengig hva du velger. :-) Endret 1. februar 2015 av Piri Formis
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå