Gå til innhold

Bake med glutenfritt mel?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Catlin: vil gjerne høre hvordan det går.

Det kan være greiest å bruke glutenfrie oppskrifter. Hvis du erstatter vanlig mel med glutenfritt mel ut fra vanlige oppskrifter, kan du oppleve varierende resultat. Du kan være heldig, men det blir å skrape flaxlodd - du vet ikke helt hva du får. Ulikt type glutenfritt mel reagerer ulikt.

Når det er sagt, er ikke cookies det verste man lager når man baker glutenfritt. Det kan for mange være lettere å få til enn f.eks. gjærbakst. :-)

Jeg slenger med en blogg om glutenfri bakst til slutt, der det er nøyaktig beskrevede fremgangsmåter med bilder og forklaringer underveis i oppskriftene: http://spiseskje.blogspot.no/

Lykke til :-)

  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...