AnonymBruker Skrevet 10. mars 2014 #1 Skrevet 10. mars 2014 Alt jeg lurer på, vi skal ha 50 gjester til middag og 25 som kommer til kaffe, lurer da på hvordan man bruker å gjør det med bordene og pådekkingen? Må man da "skynde" seg å hive på duk og blomster osv midt i bryllupet, eller har man bordene ferdig eller? Kanskje dumt spørsmål, men greit å få det avklart Anonymous poster hash: a98d1...ed8
ekkoet Skrevet 11. mars 2014 #2 Skrevet 11. mars 2014 Kommert an på lokalet og hva du har mulighet til. Vi hadde et annet rom hvor gjestene trakk inn etter middagen. Mens de minglet der ble rommet vi spiste i rigget om, dvs hesteskoen ble til småbord og kakebord og det ble gjort plass til dans.
septemberbrura Skrevet 14. mars 2014 #3 Skrevet 14. mars 2014 Dersom middag og kaffe skal foregå i samme rom og ved bruk av samme bord, dekk slik at du kan bruke duker og pynt også til kaffen. Skal du ha flere bord, gjør disse klar med duk og pynt og bær inn i selskapslokalet når det skal ordnes til kaffeservering. Legg inn en times pause mellom middag og kaffe, de fleste har behov for en strekk før resten av festen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå