AnonymBruker Skrevet 10. mars 2014 #1 Skrevet 10. mars 2014 Kan det brukes på brødskive kun som pålegg uten noe spes "tilbehør"? Den frister alltd når jeg er på butikken, men har vært for Anonymous poster hash: 442c4...e5a
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2014 #2 Skrevet 10. mars 2014 Kan det brukes på brødskive kun som pålegg uten noe spes "tilbehør"? Den frister alltd når jeg er på butikken, men har vært for pyse til å teste den ut.Anonymous poster hash: 442c4...e5a Anonymous poster hash: 442c4...e5a
AnonymBruker Skrevet 11. mars 2014 #3 Skrevet 11. mars 2014 Jepp jeg har ofte det som pålegg og ingrnting annet. Om du liker rødbiter så liker du nok rødbetsalat også Anonymous poster hash: 8f21c...430
Knask Skrevet 14. mars 2014 #4 Skrevet 14. mars 2014 Eller du kan Ha den til eller i en grønn salat Spise den som tilbehør til middagen, sikkert godt til kylling eller karbonader Syns rødbetesalat ikke har en så sterk rødbetsmak, og den kan lett brukes til mye
Solstrålemamma Skrevet 16. mars 2014 #5 Skrevet 16. mars 2014 Du kan spise den som den er. På skiva er den også god med speke/serranoskinke på. Bare å prøve seg frem.
skruf Skrevet 17. mars 2014 #6 Skrevet 17. mars 2014 Jeg synes rødbetsalat er veldig godt oppå leverpostei:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå