AnonymBruker Skrevet 10. mars 2014 #1 Skrevet 10. mars 2014 Jeg liker kinamat.. jeg ELSKER kinamat, og vet noen hvordan de tilbereder kyllingen/kyllingfiletene slik at de bitene man får i risblandingen blir gule, saftige og smaker helt nydelig? De smaker ikke sterkt som chili og karri osv, men asiatisk smak som er vanskelig å forklare Anonymous poster hash: 96871...6ce
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2014 #2 Skrevet 10. mars 2014 Gurkemeie, kanskje?Anonymous poster hash: db13a...89f
Lea2 Skrevet 10. mars 2014 #3 Skrevet 10. mars 2014 Fargen kommer nok av gurkemeie eller safran (men safran er nok for dyrt å bruke). Tipper at de er gule og saftige både ved hjelp av marinade med gurkemeie i og hvordan de er stekt/kokt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå