Gå til innhold

Gul/gyllen og god kylling i kinamat!


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg liker kinamat.. jeg ELSKER kinamat, og vet noen hvordan de tilbereder kyllingen/kyllingfiletene slik at de bitene man får i risblandingen blir gule, saftige og smaker helt nydelig?

De smaker ikke sterkt som chili og karri osv, men asiatisk smak som er vanskelig å forklare :)



Anonymous poster hash: 96871...6ce
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Gurkemeie, kanskje?

Anonymous poster hash: db13a...89f

Skrevet

Fargen kommer nok av gurkemeie eller safran (men safran er nok for dyrt å bruke). Tipper at de er gule og saftige både ved hjelp av marinade med gurkemeie i og hvordan de er stekt/kokt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...