Gjest sahara Skrevet 1. juni 2004 #1 Skrevet 1. juni 2004 Jeg lurer på hvor lenge og hvordan man griller fisk. F.eks. laksefilet. Er det noen som har noen gode tips og råd de vil dele med en nybegynner?
Gjest 1111 Skrevet 1. juni 2004 #2 Skrevet 1. juni 2004 Legg fisken i aluminiumsfolie med sitronskiver på toppen. pakk sammen til en "pakke" og legg på grillen.
Arkana Skrevet 1. juni 2004 #3 Skrevet 1. juni 2004 Laks er en såpass fet fisk at den fint kan legges rett på grillen (bare pensle med olje) uten at den detter fra hverandre. Å pakke den inn i folie som Mylian foreslår er også kjempegodt, og da kan man samtidig ha forskjellige godsaker i folien som hakkede urter, grønnsaker, sitron, en smørklatt osv osv.
Gjest sahara Skrevet 1. juni 2004 #4 Skrevet 1. juni 2004 Takk for tipsene, men hvor lenge skal laksen ligge på grillen?
Arkana Skrevet 1. juni 2004 #5 Skrevet 1. juni 2004 Laksefileter stekes 8-10 minutter, snu én gang. Det er samme steketid enten den legges rett på grillen eller er pakket i folie..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå