Gå til innhold

Tørrgjær i horn?


Anbefalte innlegg

Gjest bakeren
Skrevet

Tenkte jeg skulle lage horn med skinke/ost fyll,

har glemt å kjøpe gjær, kan jeg bruke tørrgjær???

Er det best med en deig med sukker eller uten?:

Håper på snarlig svar...

Takk! :-)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tørrgjær funker like bra. Om du skal ha ost og skinke i ville jeg ikke gjort deigen for søt.

Skrevet

Du kan fint bruke tørrgjær, det har ingenting å si for resultatet (husk at tørrgjær skal blandes med det tørre, og at væsken med fordel kan være et par grader varmere enn ved fersk gjær). Sukker hjelper gjæren, så enten det står i oppskriften eller ikke kan du fint ha i en spiseskje eller så.

Skrevet

Du kan nesten alltid erstatte vanlig gjær med tørrgjær. men husk at væsken skal være litt varmere, cirka 40 grader.

Gjest gjest1
Skrevet
Tenkte jeg skulle lage horn med skinke/ost fyll,

har glemt å kjøpe gjær, kan jeg bruke tørrgjær???

Er det best med en deig med sukker eller uten?:

Håper på snarlig svar...

Takk! :-)

Lurte på om jeg kunne få oppskriften på horn? Prøvde med pizzadeig-oppskrift, det ble en klissete affære... Hva slags fyll bruker du, bare skinke og ost, eller saus også?

Skrevet

Bruker alltid tørrgjær jeg.

Skrevet

Vi bruker også tørrgjær i alt vi baker.

Gjest Elenath
Skrevet

Jeg bruker også alltid tørrgjær.

Skrevet

Det går fint an å røre tørrgjæren ut i vann også, før man har det over i melet.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...