Grooo Skrevet 31. mai 2004 #1 Del Skrevet 31. mai 2004 Her grilles det mye om dagen, er jo så flott vær! Til nå i år har det gått i pølser, kyllingfilet, pølser, hamburgere, svinekjøtt og pølser... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 31. mai 2004 #2 Del Skrevet 31. mai 2004 Vi griller alt mulig rart, men det går mest i biff, indrefilet av svin, kylling og flintstek og selvsagt hel foliebakt hvitløk og diverse grønnsaker (gjerne grønnsaksspyd) som fennikel, purre, løk, squash, auberginer, sopp, maiskolber og paprika. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ethereal Skrevet 31. mai 2004 #3 Del Skrevet 31. mai 2004 EGENTLIG liker jeg best fisk, men på grillen setter jeg stor pris på grillspyd med masse grønnsaker og marinert kyllingfilet. Ellers er grillede tomater en sikker vinner her i gården (men med 10 grader og duskregn blir det nok en stund til vi kan grille her). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
monja Skrevet 31. mai 2004 #4 Del Skrevet 31. mai 2004 Vi griller det vi har i frysere og kjøleskap vi, men det blir som oftest flintsteik, hamburger, kylling, grillspidd med grønsaker, cherrytomater etc. Skal grille i morgen om været holder seg like flott *håpe håpe* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Barbie Skrevet 31. mai 2004 #5 Del Skrevet 31. mai 2004 Sommerkoteletter og "ventepølser".. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 31. mai 2004 #6 Del Skrevet 31. mai 2004 "ventepølser".. Ventepølser? Er det sånn "raskt ferdig"-mat som man spiser mens man venter på det man egentlig vil spise, men som tar lengre tid og grille og dermed ikke er ferdig enda? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Barbie Skrevet 31. mai 2004 #7 Del Skrevet 31. mai 2004 Ventepølser er pølser man griller, mens man venter på resten... Og innen det andre er ferdig, er man mett! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 31. mai 2004 #8 Del Skrevet 31. mai 2004 Jeg elsker å grille!!!!! Griller alt mulig, men favorittene mine må være fisk (for eksempel makrell og steinbit), scampi (marinert selv) og marinerte grillbein/spareribs ("gnagekjøtt")! I tillegg er mais og sjampinjong supergodt på grillen! Pølser og biff går det vel også en del i her hjemme... Griller så ofte jeg kan!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 31. mai 2004 #9 Del Skrevet 31. mai 2004 Grillet laks er nok min favoritt. Ellers liker jeg å grille maiskolber, flintstek, kyllingfileer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 31. mai 2004 #10 Del Skrevet 31. mai 2004 Jeg er ikke så glad i pølser til middag, men såkalte "ventepølser" er noe av det beste jeg kan få :-) Men hva jeg liker best å grille? det må være laks eller ørret, servert sammen med poteter og agurksalat. sommerkoteletter og maikolber er også et must. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Valmue i.i. Skrevet 31. mai 2004 #11 Del Skrevet 31. mai 2004 Fisk, (laks og makrell) lammeskiver samt diverse grønnsaker er mine favoritter på grillen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elenath Skrevet 31. mai 2004 #12 Del Skrevet 31. mai 2004 Indrefilet! Gjerne marinert leenge først nam nam. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trude29 Skrevet 31. mai 2004 #13 Del Skrevet 31. mai 2004 Indrefilet av svin (marinert), maiskolber og poteter(ikke bakte-steker dem halve oppe på grillen). Også veldig glad i vente-pølser ! Og til dessert griller jeg marshmallows (var det riktig skrevet tro?) Vi ELSKER å GRILLE ! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sirka Skrevet 31. mai 2004 #14 Del Skrevet 31. mai 2004 Grillspyd med masse godt... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Edie Skrevet 31. mai 2004 #15 Del Skrevet 31. mai 2004 Ganske så enkel jeg..; Pølser og hamburgere Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 31. mai 2004 #16 Del Skrevet 31. mai 2004 Alt som blir grillet er nam! :-) Bortsett fra pølser. Æsj :-? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 31. mai 2004 #17 Del Skrevet 31. mai 2004 Kyllingfilèt og svin indrefilèt (oppdaget sistnevnte i fjor)....mmmmm :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
magolia Skrevet 1. juni 2004 #18 Del Skrevet 1. juni 2004 Vi griller alt mulig rart' date= men det går mest i biff, indrefilet av svin, kylling og flintstek og selvsagt hel foliebakt hvitløk og diverse grønnsaker (gjerne grønnsaksspyd) som fennikel, purre, løk, squash, auberginer, sopp, maiskolber og paprika. Folibaket hvitløk...høres utrolig godt ut!! :o Hvordan lager du det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 1. juni 2004 #19 Del Skrevet 1. juni 2004 Det er veldig enkelt (og veldig godt). Du legger hel, uskrelt hvitløk på et lite ark aluminiumsfolie. Hell litt olje og dryss litt salt på og pakk dem inn individuelt. Legg på grillen i ca 20 minutter. Når du så pakker dem ut kan du enkelt skvise ut innholdet i hver båt og hvitløken er herlig myk, saftig og har en nydelig mild og god smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
magolia Skrevet 1. juni 2004 #20 Del Skrevet 1. juni 2004 Takk, gjett hva jeg skal grille neste gang ...elsker hvitløk!!!!!!!!!!!!!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå