Gå til innhold

Hva vil du helst ha på grillen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Her grilles det mye om dagen, er jo så flott vær!

Til nå i år har det gått i pølser, kyllingfilet, pølser, hamburgere, svinekjøtt og pølser...

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vi griller alt mulig rart, men det går mest i biff, indrefilet av svin, kylling og flintstek og selvsagt hel foliebakt hvitløk og diverse grønnsaker (gjerne grønnsaksspyd) som fennikel, purre, løk, squash, auberginer, sopp, maiskolber og paprika.

Gjest Ethereal
Skrevet

EGENTLIG liker jeg best fisk, men på grillen setter jeg stor pris på grillspyd med masse grønnsaker og marinert kyllingfilet. Ellers er grillede tomater en sikker vinner her i gården (men med 10 grader og duskregn blir det nok en stund til vi kan grille her).

Skrevet

Vi griller det vi har i frysere og kjøleskap vi, men det blir som oftest flintsteik, hamburger, kylling, grillspidd med grønsaker, cherrytomater etc.

Skal grille i morgen om været holder seg like flott *håpe håpe*

Skrevet

Sommerkoteletter og "ventepølser".. :sjarmor:

Skrevet
"ventepølser".. :sjarmor:

Ventepølser? Er det sånn "raskt ferdig"-mat som man spiser mens man venter på det man egentlig vil spise, men som tar lengre tid og grille og dermed ikke er ferdig enda? :ler:

Skrevet

Ventepølser er pølser man griller, mens man venter på resten...

Og innen det andre er ferdig, er man mett! :roll:

Gjest Anonymous
Skrevet

Jeg elsker å grille!!!!! Griller alt mulig, men favorittene mine må være fisk (for eksempel makrell og steinbit), scampi (marinert selv) og marinerte grillbein/spareribs ("gnagekjøtt")!

I tillegg er mais og sjampinjong supergodt på grillen! Pølser og biff går det vel også en del i her hjemme... Griller så ofte jeg kan!!!!

Gjest gjest1
Skrevet

Grillet laks er nok min favoritt. Ellers liker jeg å grille maiskolber, flintstek, kyllingfileer.

Skrevet

Jeg er ikke så glad i pølser til middag, men såkalte "ventepølser" er noe av det beste jeg kan få :-)

Men hva jeg liker best å grille? det må være laks eller ørret, servert sammen med poteter og agurksalat. sommerkoteletter og maikolber er også et must.

Gjest Valmue i.i.
Skrevet

Fisk, (laks og makrell) lammeskiver samt diverse grønnsaker er mine favoritter på grillen.

Gjest Elenath
Skrevet

Indrefilet! Gjerne marinert leenge først nam nam.

Skrevet

Indrefilet av svin (marinert), maiskolber og poteter(ikke bakte-steker dem halve oppe på grillen). Også veldig glad i vente-pølser ! Og til dessert griller jeg marshmallows (var det riktig skrevet tro?)

Vi ELSKER å GRILLE ! :)

Skrevet

Ganske så enkel jeg..;

Pølser og hamburgere

Skrevet

Alt som blir grillet er nam! :-)

Bortsett fra pølser. Æsj :-?

Gjest Anonymous
Skrevet

Kyllingfilèt og svin indrefilèt (oppdaget sistnevnte i fjor)....mmmmm :-)

Skrevet
Vi griller alt mulig rart' date= men det går mest i biff, indrefilet av svin, kylling og flintstek og selvsagt hel foliebakt hvitløk og diverse grønnsaker (gjerne grønnsaksspyd) som fennikel, purre, løk, squash, auberginer, sopp, maiskolber og paprika.

Folibaket hvitløk...høres utrolig godt ut!! :o

Hvordan lager du det?

Skrevet

Det er veldig enkelt (og veldig godt). Du legger hel, uskrelt hvitløk på et lite ark aluminiumsfolie. Hell litt olje og dryss litt salt på og pakk dem inn individuelt. Legg på grillen i ca 20 minutter. Når du så pakker dem ut kan du enkelt skvise ut innholdet i hver båt og hvitløken er herlig myk, saftig og har en nydelig mild og god smak. :)

Skrevet

Takk, gjett hva jeg skal grille neste gang :wink:

...elsker hvitløk!!!!!!!!!!!!!!!! :sjarmor:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...