AnonymBruker Skrevet 5. mars 2014 #1 Skrevet 5. mars 2014 Når vet man at nå skal det ikke piskes mer? Skal det vær litt bløt? Eller sånn skumaktig?Anonymous poster hash: 62922...9ed
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2014 #2 Skrevet 6. mars 2014 Den skal være skumaktig og hvit, jeg pleier hvert fall å fortsette å vispe til jeg kan snu bollen opp ned uten at det drypper noe ut. Det hjelper å bruke en glassbolle, for i plastboller kan det være fettrester igjen og da kan det bli vanskelig å få den helt stiv. Anonymous poster hash: f6a54...c9f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå