Gå til innhold

Eggehvitene stive


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Når vet man at nå skal det ikke piskes mer? Skal det vær litt bløt? Eller sånn skumaktig?

Anonymous poster hash: 62922...9ed

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Den skal være skumaktig og hvit, jeg pleier hvert fall å fortsette å vispe til jeg kan snu bollen opp ned uten at det drypper noe ut. Det hjelper å bruke en glassbolle, for i plastboller kan det være fettrester igjen og da kan det bli vanskelig å få den helt stiv.



Anonymous poster hash: f6a54...c9f

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...