usikkerheten Skrevet 3. mars 2014 #1 Del Skrevet 3. mars 2014 Heii... Er det noen "mødre" eller noen som er flinke på å bake, som vet om en god oppskrift på kanelkake? En som kan bakes i langpanne, en som er enkel å bake som er god, også en passene glasur? Noen som vet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cascol Skrevet 3. mars 2014 #2 Del Skrevet 3. mars 2014 Surmelkskake 1 l surmelk 8 dl sukker 4-5 ts kanel 1 1/3 ts nellik (kan sløyfes) 1 1/3 ss natron 200 g smelta smør/margarin ca 12-13 dl hvetemel stekes på 200 grader i ca 30 min. Denne kaka blir veldig saftig og god. Jeg synes den er best uten glasur, evt sikter jeg litt melis på toppen før servering. Vanlig sjokoladeglasur er også ganske godt på:-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2014 #3 Del Skrevet 3. mars 2014 Denne er god: http://www.dagbladet.no/2012/03/28/tema/fru_timian/frutimian/oppskrifter/krydderkake/20880696/ Anonymous poster hash: 53c23...ee1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chelsea Skrevet 3. mars 2014 #4 Del Skrevet 3. mars 2014 Mine innlegg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
radioactive Skrevet 3. mars 2014 #5 Del Skrevet 3. mars 2014 Surmelkskake 1 l surmelk 8 dl sukker 4-5 ts kanel 1 1/3 ts nellik (kan sløyfes) 1 1/3 ss natron 200 g smelta smør/margarin ca 12-13 dl hvetemel stekes på 200 grader i ca 30 min. Denne kaka blir veldig saftig og god. Jeg synes den er best uten glasur, evt sikter jeg litt melis på toppen før servering. Vanlig sjokoladeglasur er også ganske godt på:-) Elsker denne kaka!! Sååå god! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2014 #6 Del Skrevet 3. mars 2014 Denne er en favoritt hos oss Kanelkake:Hele (8 dl) kefir-melk7 dl sukker2-3 ts natron10 dl hvetemel3-4 ts kanel150 g smeltet smørGlasur:400 g melis3-4 ss sterk kaffe1 ts vaniljesukker150 g smeltet smør- Kaken: Rør kefir og sukker sammen, tilsett resten av ingrediensene og rar til en glatt røre. - Stekes på 180 grader i 45-60 minutter i en stor langpanne. - Vent med å lage glasuren til kaken er kald. - Glasuren: Smelt smøret, bland i kaffen og sikt i melis og vaniljesukker. Rør innimellom. Hell glasuren over kaken, og fordel den jevnt utover. Pynt gjerne med litt strøssel. Anonymous poster hash: 030ec...9d5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå