Gjest Lille-pus Skrevet 2. mars 2014 #2 Skrevet 2. mars 2014 Tar stort sett det jeg har tilgjengelig utover standardoppskriften (som jeg ikke har noen fast oppskrift på, men som består av egg, melk, hvetemel, bakepulver, kardemomme, litt vaniljesukker, litt sukker og smeltet meierismør) Har jeg rømme så blander jeg gjerne i det, og har laget med gresk youghut i 'standardrøren' (det var godt). Kulturmelk blandet med lettmelk er supert.... alt etter hva som er i kjøleskapet.
Hjertefisk Skrevet 2. mars 2014 #3 Skrevet 2. mars 2014 Denne oppskrifta brukte jeg sist og vafflene ble skikkelig gode. Kulturmelka gjorde stor forskjell i forhold til den vanlige lettmelk-versjonen jeg har pleid å bruke. http://www.tine.no/oppskrifter/kaker/vafler-og-smakaker/hjemmelaget-vaffelrøre
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå