Gå til innhold

Perfekte hveteboller


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hei!

Jeg har vel bakt hveteboller én gang før i mitt liv, det ble ikke så veldig vellykka. Nå har jeg tenkt å prøve meg på fastelavnsboller, og vil jo at bollene skal bli perfekte.

Noen som har en step-by-step oppskrift for meg? :-)



Anonymous poster hash: 0efc9...476
Gjest Emera
Skrevet (endret)

Disse har et lite beskjedent navn, men det stemmer. De er lette, fløyelsmyke og jeg synes de passer veldig godt til fastelavnsboller. :)

Endret av Emera
Skrevet

Prøv denne. Jeg har aldri mislyktes med oppskriftene fra denne bloggen.

Lykke til!

:heks:

Gjest Emera
Skrevet

Prøv denne. Jeg har aldri mislyktes med oppskriftene fra denne bloggen.

Lykke til!

:heks:

Jeg bruker den metoden ellers når jeg baker boller. De er nydelige, de bollene der også.

Skrevet

Jeg bruker den metoden ellers når jeg baker boller. De er nydelige, de bollene der også.

Helt enig.

Jeg har faktisk gått over til å bruke den metoden nesten uansett hva jeg lager av "småbakst", og alt blir vellykket. Hver eneste gang. :ler:

:heks:

AnonymBruker
Skrevet

Prøv denne. Jeg har aldri mislyktes med oppskriftene fra denne bloggen.

Lykke til!

:heks:

Det der er oppskriften fra Åpent bakeri, og den funker ja. :)

Anonymous poster hash: e4f06...f94

AnonymBruker
Skrevet

Prøv denne. Jeg har aldri mislyktes med oppskriftene fra denne bloggen.

Lykke til!

:heks:

Jeg sverger også til oppskrifter fra denne bloggen og idag bakte jeg perfekte boller! Og det å elte inn smøret til slutt gir deigen det lille ekatra.

Anonymous poster hash: 6ec8a...108

Gjest crazycatlady
Skrevet

Ingenting her i verden er perfekt.

AnonymBruker
Skrevet

TS her,

joda. de bollene jeg laga i dag var tilnærmet perfekt i mine øyne. NAAAM :)



Anonymous poster hash: 0efc9...476
Skrevet

Helt enig.

Jeg har faktisk gått over til å bruke den metoden nesten uansett hva jeg lager av "småbakst", og alt blir vellykket. Hver eneste gang. :ler:

:heks:

Er det fordi melka blir kokt?

AnonymBruker
Skrevet

Mine råd til gode boller er å bruke nok gjær, og å både for- og etterheve lenge.



Anonymous poster hash: 4658a...cac
Skrevet

Er det fordi melka blir kokt?

Nei. Melka blir ikke kokt i de oppskriftene, Du må ha blandet.

Det blir bra på grunn av fremgangsmåten, lang elting og lang heving. ;)

:heks:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...