AnonymBruker Skrevet 2. mars 2014 #1 Skrevet 2. mars 2014 Hei! Jeg har vel bakt hveteboller én gang før i mitt liv, det ble ikke så veldig vellykka. Nå har jeg tenkt å prøve meg på fastelavnsboller, og vil jo at bollene skal bli perfekte. Noen som har en step-by-step oppskrift for meg? :-) Anonymous poster hash: 0efc9...476
Gjest Emera Skrevet 2. mars 2014 #2 Skrevet 2. mars 2014 (endret) Disse har et lite beskjedent navn, men det stemmer. De er lette, fløyelsmyke og jeg synes de passer veldig godt til fastelavnsboller. Endret 2. mars 2014 av Emera
Brunhilde Skrevet 2. mars 2014 #3 Skrevet 2. mars 2014 Prøv denne. Jeg har aldri mislyktes med oppskriftene fra denne bloggen. Lykke til!
Gjest Emera Skrevet 2. mars 2014 #4 Skrevet 2. mars 2014 Prøv denne. Jeg har aldri mislyktes med oppskriftene fra denne bloggen. Lykke til! Jeg bruker den metoden ellers når jeg baker boller. De er nydelige, de bollene der også.
Brunhilde Skrevet 2. mars 2014 #5 Skrevet 2. mars 2014 Jeg bruker den metoden ellers når jeg baker boller. De er nydelige, de bollene der også. Helt enig. Jeg har faktisk gått over til å bruke den metoden nesten uansett hva jeg lager av "småbakst", og alt blir vellykket. Hver eneste gang.
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2014 #6 Skrevet 2. mars 2014 Prøv denne. Jeg har aldri mislyktes med oppskriftene fra denne bloggen. Lykke til! Det der er oppskriften fra Åpent bakeri, og den funker ja. Anonymous poster hash: e4f06...f94
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2014 #7 Skrevet 2. mars 2014 Prøv denne. Jeg har aldri mislyktes med oppskriftene fra denne bloggen. Lykke til! Jeg sverger også til oppskrifter fra denne bloggen og idag bakte jeg perfekte boller! Og det å elte inn smøret til slutt gir deigen det lille ekatra.Anonymous poster hash: 6ec8a...108
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2014 #9 Skrevet 3. mars 2014 TS her, joda. de bollene jeg laga i dag var tilnærmet perfekt i mine øyne. NAAAM Anonymous poster hash: 0efc9...476
Djungelvrål Skrevet 3. mars 2014 #10 Skrevet 3. mars 2014 Helt enig. Jeg har faktisk gått over til å bruke den metoden nesten uansett hva jeg lager av "småbakst", og alt blir vellykket. Hver eneste gang. Er det fordi melka blir kokt?
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2014 #11 Skrevet 3. mars 2014 Mine råd til gode boller er å bruke nok gjær, og å både for- og etterheve lenge. Anonymous poster hash: 4658a...cac
Brunhilde Skrevet 3. mars 2014 #12 Skrevet 3. mars 2014 Er det fordi melka blir kokt? Nei. Melka blir ikke kokt i de oppskriftene, Du må ha blandet. Det blir bra på grunn av fremgangsmåten, lang elting og lang heving.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå