AnonymBruker Skrevet 1. mars 2014 #1 Del Skrevet 1. mars 2014 Hvor lenge kan en vinflaske med skrukork stå etter at den er åpnet? Og bør den stå kaldt eller i romtemperatur? Anonymous poster hash: eb16b...e8e Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/816316-%C3%A5pnet-vinflaske-med-skrukork/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. mars 2014 #2 Del Skrevet 1. mars 2014 Ingen?? Anonymous poster hash: eb16b...e8e Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/816316-%C3%A5pnet-vinflaske-med-skrukork/#findComment-14053822 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lea2 Skrevet 1. mars 2014 #3 Del Skrevet 1. mars 2014 Flaska holder seg nok helt fint... mer usikker på innholdet. Regner med at det er vin oppi, men det er forskjell på rød og hvit.. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/816316-%C3%A5pnet-vinflaske-med-skrukork/#findComment-14053829 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. mars 2014 #4 Del Skrevet 1. mars 2014 Bør stå kaldt. Holder seg max en uke hvis du tenker kvalitet på smaken, men den er jo "brukbar" en god stund til. Anonymous poster hash: 33eb0...c6c 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/816316-%C3%A5pnet-vinflaske-med-skrukork/#findComment-14053854 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. mars 2014 #5 Del Skrevet 1. mars 2014 Tenkte på innholdet, ja. Regnet med dere skjønte det Hvitvin Anonymous poster hash: eb16b...e8e 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/816316-%C3%A5pnet-vinflaske-med-skrukork/#findComment-14053896 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lea2 Skrevet 1. mars 2014 #6 Del Skrevet 1. mars 2014 Hvitvin holder seg bedre enn rødvin. I kjøleskap.. bortimot en uke, men du kan smake om den ikke er god lenger (blir gjerne surere og surer). Om du sliter med å bli kvitt alt kan du helle det i isbitposer eller brett og fryse til sauser e.l. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/816316-%C3%A5pnet-vinflaske-med-skrukork/#findComment-14053923 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. mars 2014 #7 Del Skrevet 1. mars 2014 Jepp. Jeg lager gjerne mat av vinslanter som ikke blir drukket opp, eller fryser ned som Lea2 skriver. Om du vil spare fryseplass og tid senere, går det også an å redusere vinen (koke den ned til halve eller en tredjedel av mengden) og fryse sånn. Veldig kjekt å ha rett i sauser og spper! Anonymous poster hash: 33eb0...c6c Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/816316-%C3%A5pnet-vinflaske-med-skrukork/#findComment-14054046 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 1. mars 2014 #8 Del Skrevet 1. mars 2014 Hvitvin holder seg bedre enn rødvin. I kjøleskap.. bortimot en uke, men du kan smake om den ikke er god lenger (blir gjerne surere og surer). Om du sliter med å bli kvitt alt kan du helle det i isbitposer eller brett og fryse til sauser e.l. Dette er en myte. Unge viner holder seg bedre enn årgangsviner, og jo mer det er igjen på flasken=mindre luft mellom vinen og korken, jo lenger holder vinen seg. Åpnet vin holder seg god, hvis den oppbevares i kjøleskap (både rød- og hvitvin) i alt fra 1 - 7 dager. Lenger enn det bør egentlig ingen vin stå når den er åpnet. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/816316-%C3%A5pnet-vinflaske-med-skrukork/#findComment-14054166 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå