Gå til innhold

Åpnet vinflaske med skrukork


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hvitvin holder seg bedre enn rødvin. I kjøleskap.. bortimot en uke, men du kan smake om den ikke er god lenger (blir gjerne surere og surer). Om du sliter med å bli kvitt alt kan du helle det i isbitposer eller brett og fryse til sauser e.l.

Annonse

AnonymBruker

Jepp. :) Jeg lager gjerne mat av vinslanter som ikke blir drukket opp, eller fryser ned som Lea2 skriver. Om du vil spare fryseplass og tid senere, går det også an å redusere vinen (koke den ned til halve eller en tredjedel av mengden) og fryse sånn. Veldig kjekt å ha rett i sauser og spper!



Anonymous poster hash: 33eb0...c6c

Hvitvin holder seg bedre enn rødvin. I kjøleskap.. bortimot en uke, men du kan smake om den ikke er god lenger (blir gjerne surere og surer). Om du sliter med å bli kvitt alt kan du helle det i isbitposer eller brett og fryse til sauser e.l.

Dette er en myte. Unge viner holder seg bedre enn årgangsviner, og jo mer det er igjen på flasken=mindre luft mellom vinen og korken, jo lenger holder vinen seg.

Åpnet vin holder seg god, hvis den oppbevares i kjøleskap (både rød- og hvitvin) i alt fra 1 - 7 dager. Lenger enn det bør egentlig ingen vin stå når den er åpnet.

:heks:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...