liamine Skrevet 1. mars 2014 #1 Skrevet 1. mars 2014 Hei alle herlige forum mennesker.. Jeg skal holde 30 års lag for samboeren min i April.. Dette blir en fest der gjester har med egen drikke og det skal ikke være middag. Er det noen som har tips til lett servering? Takk for hjelpen:)
liamine Skrevet 1. mars 2014 Forfatter #3 Skrevet 1. mars 2014 Det er ca 50 gjester..ost og kjeks blir kanskje litt klønete?
Gjest Silverstream Skrevet 1. mars 2014 #4 Skrevet 1. mars 2014 Det er ca 50 gjester..ost og kjeks blir kanskje litt klønete? Hva mener du med klønete? Ellers så er jo tapas godt. Bare la det stå på benken ellerno, så forsyner folk seg selv
AnonymBruker Skrevet 1. mars 2014 #5 Skrevet 1. mars 2014 Chips, druer, ost og kjeks, saltpinner, frukt. Anonymous poster hash: 9fd78...548
Djungelvrål Skrevet 1. mars 2014 #6 Skrevet 1. mars 2014 (endret) Spekemat, rømme, flatbrød, grovt brød, godt smør og litt grønt. Endret 1. mars 2014 av KG dama 2
AnonymBruker Skrevet 1. mars 2014 #8 Skrevet 1. mars 2014 Husk å be til lett servering så folk ikke tror det er middag de får servert. Anonymous poster hash: 0bf9a...b59 1
venus_ Skrevet 1. mars 2014 #9 Skrevet 1. mars 2014 Mini vårruller med dip, lefseruller med forskjellig fyll, ostebiter, minisalami. Lett å snackse på uten at det trengs tallerken eller bestikk.
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2014 #10 Skrevet 2. mars 2014 Sånn "enkel" småmat er vanligvis mye mer arbeidskrevende enn å lage en diger porsjon gryterett. Har jeg etterhvert lært... Et unntak er kanskje spekefat. Kjøp inn en god kjøttskjæremaskin så du får tynne skiver. Og lag masse god, hjemmelaget potetsalat. Anonymous poster hash: 273e9...c9d 2
Biloba Skrevet 3. mars 2014 #11 Skrevet 3. mars 2014 Sånn "enkel" småmat er vanligvis mye mer arbeidskrevende enn å lage en diger porsjon gryterett. Anonymous poster hash: 273e9...c9d Støtter denne! Et vellykket eksempel fra fest jeg har vært på: Stor gryte med chili con carne, med lettrømme og godt brød til. Papptallerkener og plastbestikk og gryta stående på lav varme. Ingen bordsetting, alle forsyner seg når de har lyst på litt mat. Evt salatskål i tillegg. Og potetgull/snacks. 2
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2014 #12 Skrevet 3. mars 2014 Hvis det er skikkelig fest så blir faktisk pølser aldri feil. Det må heller ikke være vasne wienerpølser i tørre brød, noen skikkelig gode og smaksrike pølser med spennende tilbehør går nok hjem hos mange. Blir fort litt dyrt da. Anonymous poster hash: 14ac4...8b6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå