Gå til innhold

Forhåndslaging av maat ! Tips?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jobber med å legge på meg, og er enklere å huske å spise om jeg har lagd maten på forhånd og at det er bare å hente den ferdiglaget i kjøleskapet.

Nå har jeg f.eks stekt kjøttdeig og kyllingfile og kokt ris og grønnsaker som er fordelt i noen bokser som jeg etterhvert setter i kjøleskapet.

Noen flere forslag? Spiser ikke fisk..



Anonymous poster hash: c934a...143
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Indisk kyllingksuppe Lager full porsjon og fryser ned. Metter i sammen med et grov rundstykke.

Lapskaus. Jeg kjøper gjerne pepperfikk fra God helg-tilbudet fra Kiwi. En pose ferdig lapskausblanding fra fryseren samt ekstra av grønnsaker som jeg ønsker. Jeg tar gjerne ekstra med kålrabi, sellerirot og gulerøtter.

Wok i ulike varianter holder seg en dag i kjøleskapet og jeg synes det er ok varmet opp.

Hjemmelaget pizza i langpanne som jeg hiver i fryseren og tar opp så mye jeg ønsker.

Kjøttboller av ymse slag og kjøttkaker. Lag ferdig. Det vil si deigen og stek de sånn at de får stekeskorpe. Hiv i fryseren. Blir helt ferdige når de varmes opp i saus. Skal det gå kjapt så er Toro sine sausalternativer ikke så dumt. Til klassisk kjøttkaker synes jeg sjysausen er bra.



Anonymous poster hash: 67c9c...585
  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...