Sally-Go-Round Skrevet 25. februar 2014 #1 Skrevet 25. februar 2014 Hei, Jeg var innom butikken igår og så at Tunip har ferdiglaget Pulled Pork, og fikk sånn lyst på. Igår hadde jeg alt rester som ventet, så jeg valgte å la være, men idag har jeg ingenting klart for middag, og tenkte på om jeg skulle prøve. ...men så vet jeg at pulled pork er fantastisk når laget fra bunnen av, og det er derfor litt "skummelt" å utsette seg for ferdigvarianten. Derfor spør jeg dere, har dere erfaringer med det? Er det godt nok?
Gjest Violetta Skrevet 25. februar 2014 #2 Skrevet 25. februar 2014 Jeg har prøvd og syntes det var helt ok, men har aldri prøvd noen annen variant, så har i grunnen ikke noe å sammenligne med.
Gjest Mupsi Skrevet 25. februar 2014 #3 Skrevet 25. februar 2014 Jeg har bare smakt den og ikke fra bunnen av, men vi syntes den var veldig god. Det er mye smak i den.
Sally-Go-Round Skrevet 25. februar 2014 Forfatter #4 Skrevet 25. februar 2014 Hei, Takk for svar, dere! Da blir det nok til at jeg prøver ut det. Gleder meg til å smake!
Saraby Skrevet 25. februar 2014 #5 Skrevet 25. februar 2014 Jeg kjøpte både pulled pork og pulled beef. Har så langt bare smakt pulled beef. Dette kjøttet smakfullt men seigt som fy. Enda jeg prøvde å ha det enda lenger i ovnen. Hvordan er svinekjøttet?
Druid Skrevet 25. februar 2014 #6 Skrevet 25. februar 2014 Jeg har smakt dette to ganger før, begge i ferdigvare versjon. Tulip sin var den sålangt beste.
Gjest bustyvel Skrevet 25. februar 2014 #7 Skrevet 25. februar 2014 Vi selger mye av den på butikken jeg jobber, kundene skryter av mye smak og godt kjøtt på den pulled pork, men jeg har ikke smakt den selv
Snurrebart Skrevet 25. februar 2014 #8 Skrevet 25. februar 2014 Jeg har spist Tulip's pulled pork og jeg likte den veldig godt! Er ikke alt fra Tulip jeg tør å teste, men denne var god. Skal kjøpes igjen!!
venus_ Skrevet 25. februar 2014 #9 Skrevet 25. februar 2014 Høres spennende ut! Hva spiser man det med?
Snurrebart Skrevet 25. februar 2014 #10 Skrevet 25. februar 2014 På restaurant er det vanlig med coleslaw og "hamburgerbrød", men man bak spise det med så mangt. Jeg spiste det med potetmos eller potetbåter og salat, for eksempel (spiser ikke brød). Kunne godt tenke meg det med wraps.
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2014 #11 Skrevet 25. februar 2014 Men pulled pork (pulled hvasomhelst) er jo kjempelett å lage. Sett på gryta når du kommer hjem fra jobb så står det der og putrer helt selv og er fiks ferdig til du skal legge deg. Neste dags middag i boks. Og til den over med seigt kjøtt: kjennetegnet til pulled meat er at det skal (nesten) smelte på tunga. Er det tyggemotstand i det så er det ikke rett laget. Jeg har forresten laget ok pulled beef på 2-3 timer, så det tar ikke mye tid (gris tar noe lengre tid). Anonymous poster hash: 9232b...a1b 1
Gjest Violetta Skrevet 25. februar 2014 #12 Skrevet 25. februar 2014 Men pulled pork (pulled hvasomhelst) er jo kjempelett å lage. Sett på gryta når du kommer hjem fra jobb så står det der og putrer helt selv og er fiks ferdig til du skal legge deg. Neste dags middag i boks. Og til den over med seigt kjøtt: kjennetegnet til pulled meat er at det skal (nesten) smelte på tunga. Er det tyggemotstand i det så er det ikke rett laget. Jeg har forresten laget ok pulled beef på 2-3 timer, så det tar ikke mye tid (gris tar noe lengre tid).Anonymous poster hash: 9232b...a1b Jeg lette etter svinenakke som det står beskrevet i oppskriftene flere steder. Fant det ikke, så jeg prøvde den ferdige. Kan man bruke annet enn svinenakke?
Lady Lovelylocks Skrevet 25. februar 2014 #13 Skrevet 25. februar 2014 (endret) Hvor i butikken ligger dette? Er det i frysedisken, eller er det "ferskt". Hvilken butikk har dere kjøpt det i. Jeg har smakt Tulip sin, og syns det var veldig godt. Endret 25. februar 2014 av Lady Lovelylocks
Susa Skrevet 25. februar 2014 #14 Skrevet 25. februar 2014 Hvor i butikken ligger dette? Er det i frysedisken, eller er det "ferskt". Hvilken butikk har dere kjøpt det i. Jeg har smakt det, og syns det var veldig godt. Jeg fant det på Rema 1000. Har den liggende i kjøleskapet, har ikke fått smakt enda, men har smakt hjemmelaget.
Lady Lovelylocks Skrevet 25. februar 2014 #15 Skrevet 25. februar 2014 Jeg fant det på Rema 1000. Har den liggende i kjøleskapet, har ikke fått smakt enda, men har smakt hjemmelaget. Jeg fant det på Rema 1000. Har den liggende i kjøleskapet, har ikke fått smakt enda, men har smakt hjemmelaget. Hvor i butikken da? Frysedisken, eller sammen med ferskvarene?
Susa Skrevet 25. februar 2014 #16 Skrevet 25. februar 2014 Hvor i butikken da? Frysedisken, eller sammen med ferskvarene? Sammen med ferskvarene, ved svinekjøtt/oksekjøttet.
Lady Lovelylocks Skrevet 25. februar 2014 #17 Skrevet 25. februar 2014 Sammen med ferskvarene, ved svinekjøtt/oksekjøttet. Sammen med ferskvarene, ved svinekjøtt/oksekjøttet. Ok. Takk, da vet jeg hva lørdagens middag blir
Sally-Go-Round Skrevet 25. februar 2014 Forfatter #18 Skrevet 25. februar 2014 Trådstarter her! Prøvde det til middag, og det var absolutt likbart! Blir nok å kjøpe det igjen
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2014 #19 Skrevet 26. februar 2014 Jeg har fått det som smaksprøve i butikken, og synes det var helt fin smak på det, som en lettvint variant til å kjøpe svinenakke, krydre og legge på grillen over natta (mannen i huset driver med bbq, så han sitter gjerne oppe og passer på han altså, men det blir jo ikke så ofte for å si det sånn) Kan spises i hamburgerbrød med coleslaw, i wraps med coleslaw og bbq saus, eller med salat og bbq saus. Eller med potetstappe. Og til deg som lurte på "hvor kjøpe svinenakke".. spør i ferskvaredisken - det kan være at de har noen nakker de ikke har delt opp til nakkekoteletter enda.. Anonymous poster hash: a075f...0b7
ashera Skrevet 27. februar 2014 #20 Skrevet 27. februar 2014 Helt grei. god og mør, men litt for intens grillkryddersmak
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå