AnonymBruker Skrevet 25. februar 2014 #1 Skrevet 25. februar 2014 Altså, hvordan tilbereder du den? Og hva har du oppi? Anonymous poster hash: e60a5...a22
Gjest Runforit Skrevet 25. februar 2014 #2 Skrevet 25. februar 2014 (endret) Jeg elsker Bjørns store glutenfrie Havregryn. Smeller den i microen med litt honning og vann i 70 sekunder og så har jeg på masse kanel YUM! Endret 25. februar 2014 av Runforit
Helje Skrevet 25. februar 2014 #3 Skrevet 25. februar 2014 Jeg tar 2 dl bjørns store havregryn og vann så alt blir litt bløtt. Så putter jeg oppi frosne bær, enten jordbær, bringebær, blåbær - eller en kombinasjon. Slenger det i mikroen i tre min, rører litt rundt underveis. Elsker havregrøt!
Gjest Skrevet 25. februar 2014 #4 Skrevet 25. februar 2014 2 dl havregryn 1 håndfull bokhvetefrø 1 håndfull sesamfrø eller linfrø Kokes med havremelk (evt.vanlig melk) til den har passende konsitens
Kira-delta Skrevet 25. februar 2014 #5 Skrevet 25. februar 2014 Axa havregrøt med vanilje og rosin. 35gr med vann fra vannkokeren, lar den svelle i noen min, så putter jeg i ti hasselnøtter
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå