Gå til innhold

Spennende tapas/fingermat - som ikke må kokes/stekes


Anbefalte innlegg

Du kanta med deg mat på fly. Hvis noen kjører bil til lokalet kan de ta med seg en mikro slik at dere får varmet opp maten. Eventuellt kan dere kjøpe disse aluminiumsfatene med gass under.

Anonymous poster hash: 87a91...7b8

  • Liker 1

Fortsetter under...

Jeg synes dette høres helt håpløst ut. Synes bursdagsbarnet har tenkt dette veldig lite igjennom og lurer på om catering er den beste løsningen. Ganske drøyt å be noen ordne all mat på et sted hun må ta fly til og hvor det ikke finnes muligheter for noe varme/kjøkken.

Man vet også veldig lite om mat/tapas hvis man ikke skjønner at selv om mye av det serveres lunkent/kaldt så trenger ting å stekes/kokes eller bakes i forkant.

Endret av Antoinette
  • Liker 4

Pinner med spekeskinke og melon

Pinner med brie og drue

Pinner med fetaost, vannmelon og mynteblad

Crostini med tomatsalat/minibruschetta

Crostini med reker, aioli, dill og sitronbit

Crostini med blåmuggost og marmelade, evt pære

Anonymous poster hash: 20aa4...38f

Takk! Her var det fine tips!

Anonymous poster hash: e5a0d...6cb

  • Liker 1

Jeg synes dette høres helt håpløst ut. Synes bursdagsbarnet har tenkt dette veldig lite igjennom og lurer på om catering er den beste løsningen. Ganske drøyt å be noen ordne all mat på et sted hun må ta fly til og hvor det ikke finnes muligheter for noe varme/kjøkken.

Man vet også veldig lite om mat/tapas hvis man ikke skjønner at selv om mye av det serveres lunkent/kaldt så trenger ting å stekes/kokes eller bakes i forkant.

Det er nok jeg som har tilbudt meg. Så kan nok ikke skylde på bursdagsbarnet....

Dette er et nedlagt småbruk langt inne på Finnskogen. Bursdagsbarnet har vært der tidligere på en fest, og forelsket seg helt i dette stedet. Og jeg så for meg at det ville bli enkelt og morsomt å tilberede maten. Skjønte etterpå at jeg hadde tatt meg "vann over hodet".

Men nå er menyen nesten helt klar! Jeg tror jeg skal fikse dette!

Anonymous poster hash: e5a0d...6cb

  • Liker 4

Annonse

Så bra, TS!

Jeg tror det er lurt at du i tillegg til lefserullene og pinnene også har noen små crostini/toast/kanapeer, det er litt mer mat. Hvis du bildegoogler fingermat/crostini/kanapeer får du en del tips, om du ennå skulle mangle noen. Lykke til! :)

Anonymous poster hash: 20aa4...38f

  • Liker 2

-Melon med serranoskinke rundt
-Kjeks med ost (ulike typer) og gjerne med noe godt syltetøy/annet å ha oppå osten
-Dersom det er mikro der, så kan du lage eggerøre i mikro. Da kan du f.eks lage små kanapeer med eggerøre og laks.
-pinne med ananas med chilisaus (mener å ha sett/lest om det et sted)
-pinne med choritzo og ost
-fetaost og jordbær på pinne
-mini bruschetta
-coalslow (eller hvordan det skrives)
- rekesalat
-potetsalat (kan kjøpe ferdigkokte poteter i butikken. ligger i slik vakumpose (e.l). de skal egentlig varmes i mikro/vannbad. men det trenger du jo ikke til potetsalat) Evt kjøpe noen ferdig potetsalater og ha oppi noe annet godt
-foccatia med noen gode dipper (finnes gode foccatia hos bakere)

Små lefseruller med røkelaks, salat og kremost eller aioli. Kjempegodt.

Hvis du eller søsteren din har en primus liggende, kan du bruke den til å varme opp evt medbragte kjøttboller eller annet.

Lykke til! :)

Disse tingene kan jeg finne på å lage meg om jeg er litt småfysen men ikke orker å lage noe avansert

- Kjeks med brie og brente fikner

- Avokado med reker, majones og rogn

- Dadler med spekeskinke eller choriso

- Aioli og brød (helst foccacia, men har jeg ikke det fungerer middelhavsbrød utmerket

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...