AnonymBruker Skrevet 24. februar 2014 #1 Skrevet 24. februar 2014 Kan jeg bytte ut vanlig melk med kokosmelk i en sjokoladekake? Anonymous poster hash: 335cb...87e
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2014 #2 Skrevet 24. februar 2014 Ja. Anonymous poster hash: 9db59...476
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2014 #4 Skrevet 24. februar 2014 Rismelk er best synes jeg, men kokosmelk kan helt fint brukes. Anonymous poster hash: cfde8...1fd 1
Mary Poppins Skrevet 24. februar 2014 #5 Skrevet 24. februar 2014 Skal du ha i kaka eller fyllet? I selve kaka ville jeg heller brukt havremelk eller soyamelk.
Mary Poppins Skrevet 24. februar 2014 #6 Skrevet 24. februar 2014 Rismelk er best synes jeg, men kokosmelk kan helt fint brukes. Anonymous poster hash: cfde8...1fd ...eller rismelk som foreslått her, men husk at rismelk er veldig tyntflytende så det kan være nødvendig å justere mengden noe
Gjest Badabing Skrevet 28. februar 2014 #7 Skrevet 28. februar 2014 Skal du ha i kaka eller fyllet? I selve kaka ville jeg heller brukt havremelk eller soyamelk. Enig i dette. Både soyamelk og havremelk funker i bakst. Kokosmelk gir for mye smak.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå