AnonymBruker Skrevet 23. februar 2014 #1 Del Skrevet 23. februar 2014 Er alle disse produktene som man får kjøpt på helsekostbutikker virkelig så bra som mange skal ha det til? Eller er de fremstilt av stoffer som i lengden ikke er bra for kroppen? Er utrolig nysgjerrig på disse, og tenker å gå til innkjøp av det til uka hvis det virkelig er gode erstatninger for sukker, mel osv. Anonymous poster hash: 95e7d...90a Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/814764-fiberhusk-sukrin-stevia-osv/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2014 #2 Del Skrevet 24. februar 2014 Synes stevia smaker utrolig merkelig, det andre kan jeg ikke uttale meg om. Anonymous poster hash: 1163a...da9 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/814764-fiberhusk-sukrin-stevia-osv/#findComment-14023438 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2014 #3 Del Skrevet 24. februar 2014 Jeg begriper ikke at folk bruker de tingene - de smaker jo dritt sammenlignet med mel og sukker. Så lenge man spiser variert og med måte, er ikke mel og sukker farlig i det hele tatt. Derimot er jeg temmelig sikker på at det ikke er sunt med store mengder av fiberhusk, stevia og sukrin - for det som gjerne skjer, er at de som holder seg til slike ting, tror at de kan spise mye mer fordi det er "sunnere". Anonymous poster hash: f3d20...e56 2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/814764-fiberhusk-sukrin-stevia-osv/#findComment-14023445 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2014 #4 Del Skrevet 24. februar 2014 Fiberhusk er ikke en erstatning for mel, det er et bindemiddel for bakst uten gluten, og et fibertilskudd. Hvis du får i deg for lite fiber kan dette være en grei måte å få i seg litt ekstra, men ut over det har det ingen funksjon. Anonymous poster hash: 55286...212 4 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/814764-fiberhusk-sukrin-stevia-osv/#findComment-14023934 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nanne70 Skrevet 24. februar 2014 #5 Del Skrevet 24. februar 2014 Jeg begriper ikke at folk bruker de tingene - de smaker jo dritt sammenlignet med mel og sukker. Så lenge man spiser variert og med måte, er ikke mel og sukker farlig i det hele tatt. Derimot er jeg temmelig sikker på at det ikke er sunt med store mengder av fiberhusk, stevia og sukrin - for det som gjerne skjer, er at de som holder seg til slike ting, tror at de kan spise mye mer fordi det er "sunnere". Anonymous poster hash: f3d20...e56 Jeg får ustabilt blodsukker (=økt sukkersug og sultfølelse) av å spise mel og sukker, så i den grad jeg i det hele tatt har behov for å erstatte mel og sukker, så funker det bra med f.eks. kokosmel, mandelmel, fiberhusk, sukrin eller stevia. Sukrin er et naturlig sukkeralkhol som passerer gjennom tarmen på samme måte som kostfiber, så det verste som kan skje, er vel at man blir uggen i magen. Fiberhusk er som det nevnes over her et bindemiddel, laget av skallet fra physilliumfrø, og man bruker kanskje noen teskjeer av gangen, mer har man sjelden bruk for. Kjenner ikke til at det skal være "skadelig" i noen grad. Kokosmel er forøvrig mye mer næringsrikt enn hvetemel, som ikke tilfører kroppen noe den trenger i særlig stor grad. Men du har rett i èn ting - sukker og (finmalt) mel smaker godt, og det må jo i såfall være hovedgrunnen til å spise det Jeg synes forøvrig også at stevia, sukrin osv skal brukes slik man ellers ville brukt sukker; Med måte. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/814764-fiberhusk-sukrin-stevia-osv/#findComment-14025405 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blådiamant Skrevet 24. februar 2014 #6 Del Skrevet 24. februar 2014 Jeg bruker fiberhusk i glutenfri bakst. Det binder deigen mer. 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/814764-fiberhusk-sukrin-stevia-osv/#findComment-14025489 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2014 #7 Del Skrevet 24. februar 2014 I alle dager, hvorfor nevnes fiberhusk i denne sammenhengen? Anonymous poster hash: 557ef...2e2 2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/814764-fiberhusk-sukrin-stevia-osv/#findComment-14025993 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nanne70 Skrevet 24. februar 2014 #8 Del Skrevet 24. februar 2014 I alle dager, hvorfor nevnes fiberhusk i denne sammenhengen? Anonymous poster hash: 557ef...2e2 Fordi AB #3 er sikker på at det ikke er sunt i store mengder, og så smaker det dritt Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/814764-fiberhusk-sukrin-stevia-osv/#findComment-14026773 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2014 #9 Del Skrevet 24. februar 2014 Fordi AB #3 er sikker på at det ikke er sunt i store mengder, og så smaker det dritt Men det nevnes i rekken alternative søtningsmidler. Det er jo ikke et søtningsmiddel. Det er ren fiber. Ikke noe hokuspokus eller skummelt i det hele tatt. Blir som å tvile på vann. Og du skal jo ikke smake fiberhusken. Du bruker bare bittelitt. Hva er det egentlig folk her tror at fiberhusk er, lurer jeg på Anonymous poster hash: 557ef...2e2 2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/814764-fiberhusk-sukrin-stevia-osv/#findComment-14029012 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2014 #10 Del Skrevet 24. februar 2014 Fiberhusk kjøper jeg i matbutikken og bruker fordi jeg må bake glutenfritt. Stevia har jeg i hagen eller vinduskarmen. Bruker det når jeg en sjelden gang får lyst på noe søtt. Sukker og sukrin bruker jeg ikke. Anonymous poster hash: 850cf...6d9 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/814764-fiberhusk-sukrin-stevia-osv/#findComment-14029023 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå