Snurrebart Skrevet 22. februar 2014 #1 Skrevet 22. februar 2014 Jeg tenkte å kjøpe meg slike tynne wraps som man får til Crispy Duck-retter på restauranter. Jeg googlet meg i hjel en dag og gikk til en asiatisk butikk hvor jeg kjøpte vårrull-wraps men det fungerte jo ikke (ja, jeg er nybegynner på det her...) Noen som vet hva jeg skal se etter? Disse wrapsene jeg vil ha er jo laget av hvetemel, ikke ris, men de er mye tynnere og mindre enn vanlige tacowraps. SOS!
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2014 #2 Skrevet 22. februar 2014 Jeg er ganske sikker på jeg så de i frysedisken på A-marked (?) i Oslo. De har en egen disk bare til ulike wraps, og ved siden av gyoza, wonton og ymse vårruller trodde jeg at jeg så "pancakes for crispy duck" også. Anonymous poster hash: 1232d...b55
Snurrebart Skrevet 23. februar 2014 Forfatter #3 Skrevet 23. februar 2014 Really? Må jeg sjekke. A-marked? Aldri hørt om. Skal se om Google kan hjelpe meg. Takk!
Bettina82 Skrevet 23. februar 2014 #4 Skrevet 23. februar 2014 Har kjøpt disse i flere asiatiske butikker. De ligger i frysedisken også disse. Står at det er til peking duck utenpå. Spør i butikken om du ikke finner frem 1
Snurrebart Skrevet 23. februar 2014 Forfatter #5 Skrevet 23. februar 2014 Mandarin Pancakes, heter det visst!
Snurrebart Skrevet 23. februar 2014 Forfatter #6 Skrevet 23. februar 2014 Har kjøpt disse i flere asiatiske butikker. De ligger i frysedisken også disse. Står at det er til peking duck utenpå. Spør i butikken om du ikke finner frem Strålende! Tusen takk!! :D
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2014 #7 Skrevet 23. februar 2014 A Food Market heter det visst, det er iallfall i Osterhaugsgate rett ved Torggata. Tror ikke de het mandarin pancakes, tror faktisk de het som jeg sa, pancakes for crispy duck, men det er nok samme innhold. Anonymous poster hash: 1232d...b55
Snurrebart Skrevet 23. februar 2014 Forfatter #8 Skrevet 23. februar 2014 A Food Market heter det visst, det er iallfall i Osterhaugsgate rett ved Torggata. Tror ikke de het mandarin pancakes, tror faktisk de het som jeg sa, pancakes for crispy duck, men det er nok samme innhold. Anonymous poster hash: 1232d...b55 Notert bak øret! veldig bra! skal løpe innom etter jobb i morgen og sjekke!
Snurrebart Skrevet 25. februar 2014 Forfatter #9 Skrevet 25. februar 2014 A Food Market heter det visst, det er iallfall i Osterhaugsgate rett ved Torggata. Tror ikke de het mandarin pancakes, tror faktisk de het som jeg sa, pancakes for crispy duck, men det er nok samme innhold. Anonymous poster hash: 1232d...b55 Jupp, fant butikken og fant akkurat de pannekakene! Tusen takk for godt tips!
havanaa Skrevet 25. februar 2014 #10 Skrevet 25. februar 2014 Dette har jeg også lyst til å prøve å lage :D Hvordan lager du innholdet?
Snurrebart Skrevet 25. februar 2014 Forfatter #11 Skrevet 25. februar 2014 Veldig enkelt! Kjøpt hoisinsaus (fåres på mange vanlige dagligvareforrestninger), gulrøtter, selleri, agurk, vårløk om du liker det. Og and! Vi fikk andebryst av en venn, så vi brukte dette. Tilbered andebrystet og wrapsene etter hva som står på pakken, kutt opp grønnsakene i strimler. Bruk wrapsene gjerne som du bruker tacowraps, kan like gjerne bare rulle de over, etter du har fylt de som du ønsker med innholdet. Kjøttet fra anden skal "strimles"/deles opp med gaffel. Bruk hoisinsaus på wrappen før du fyller den!
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2014 #12 Skrevet 25. februar 2014 Jupp, fant butikken og fant akkurat de pannekakene! Tusen takk for godt tips! Bare hyggelig! Det er for øvrig en fantastisk butikk. Anbefales når man skal lage dumplings! Anonymous poster hash: 1232d...b55
havanaa Skrevet 25. februar 2014 #13 Skrevet 25. februar 2014 Veldig enkelt! Kjøpt hoisinsaus (fåres på mange vanlige dagligvareforrestninger), gulrøtter, selleri, agurk, vårløk om du liker det. Og and! Vi fikk andebryst av en venn, så vi brukte dette. Tilbered andebrystet og wrapsene etter hva som står på pakken, kutt opp grønnsakene i strimler. Bruk wrapsene gjerne som du bruker tacowraps, kan like gjerne bare rulle de over, etter du har fylt de som du ønsker med innholdet. Kjøttet fra anden skal "strimles"/deles opp med gaffel. Bruk hoisinsaus på wrappen før du fyller den! Mmm! Nå ble jeg sulten Dette skal jeg prøve en dag! Hørtes ikke så vanskelig ut heller
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå