Dina86 Skrevet 20. februar 2014 #1 Skrevet 20. februar 2014 Jeg skal lage potetmos til middagen i morgen og lurer på om noen har tips til krydder eller lignende jeg kan tilsette? Har tenkt å bruke hvitløk, noe som passer sammen med det? Eller eventuelt noe helt annet? Skal ha det til "hjemmelagde" pølser. På forhånd tusen takk for svar
missdior Skrevet 20. februar 2014 #2 Skrevet 20. februar 2014 Jeg skal lage potetmos til middagen i morgen og lurer på om noen har tips til krydder eller lignende jeg kan tilsette? Har tenkt å bruke hvitløk, noe som passer sammen med det? Eller eventuelt noe helt annet? Skal ha det til "hjemmelagde" pølser. På forhånd tusen takk for svar Jeg syns at hvitt pepper gjør deg meget godt i hjemmelaget potetmos! Namnam
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2014 #3 Skrevet 20. februar 2014 Jeg pleier å ha i litt Provencekrydder når jeg har i hvitløk. Anonymous poster hash: c5017...3a8
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2014 #5 Skrevet 20. februar 2014 Jeg pleier å ha salt og hvit pepper, men jeg pleier også å tilsette selleri, er kjempegodt med potet- og sellerimos:D Anonymous poster hash: 220e8...f3c
missdior Skrevet 20. februar 2014 #6 Skrevet 20. februar 2014 Jeg pleier å ha salt og hvit pepper, men jeg pleier også å tilsette selleri, er kjempegodt med potet- og sellerimos:D Anonymous poster hash: 220e8...f3c Eller pastinakk! åh, nå ble jeg sulten.. 2
Frk. Belle Skrevet 20. februar 2014 #7 Skrevet 20. februar 2014 I går hadde vi potetmos med rødløk og soltørket tomat - det var skikkelig snadder
DysterPytten Skrevet 20. februar 2014 #9 Skrevet 20. februar 2014 Jeg bruker å ha gressløk og sitron eller lime:)
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2014 #10 Skrevet 20. februar 2014 Skånsk sennep! Anonymous poster hash: 565b1...518
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2014 #11 Skrevet 20. februar 2014 Hvit pepper, muskat, og salt Anonymous poster hash: b7dde...305
Gjest navnelapp Skrevet 20. februar 2014 #12 Skrevet 20. februar 2014 Kvitløk er heilt fint. Vi har også ein del riven parmesan i, det er kjempegodt. 1
Brunhilde Skrevet 20. februar 2014 #13 Skrevet 20. februar 2014 Når jeg lager potetstappe koker jeg hvitløken sammen med potetene. Når den er ferdig til servering rører jeg i en eggeplomme eller to. Det blir veldig god stappe av det.
Alina X Skrevet 21. februar 2014 #15 Skrevet 21. februar 2014 Jeg skreller og kutter potetene i terninger,smelter smør med melk som jeg har i når jeg moser potetene,så hakket hvitløk,1 egg,salt,pepper og revet muskattnøtt.
Gjest Zeitgeist Skrevet 21. februar 2014 #16 Skrevet 21. februar 2014 Jeg skreller og kutter potetene i terninger,smelter smør med melk som jeg har i når jeg moser potetene,så hakket hvitløk,1 egg,salt,pepper og revet muskattnøtt. Jeg gjør det nesten likt, bare at jeg koker hvitløksbåten(e) (avhengig av hvor mye mos jeg skal lage) sammen med potetene. I tillegg har jeg en til to desiliter kremfløte i også (blir på slump, vil jo nødig at mosen skal bli suppe). Av og til har jeg sprøstekt løk i også.
Juvel Skrevet 21. februar 2014 #18 Skrevet 21. februar 2014 Jeg liker å bruke urter i potetmosen, f.eks timian. Parmesan er også et must.
Alvina Skrevet 21. februar 2014 #19 Skrevet 21. februar 2014 Masse smør (det setter smak), pepper og litt salt og persille.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå