Gå til innhold

Fremhevede innlegg

Skrevet

Jeg skal lage potetmos til middagen i morgen og lurer på om noen har tips til krydder eller lignende jeg kan tilsette? Har tenkt å bruke hvitløk, noe som passer sammen med det? Eller eventuelt noe helt annet? Skal ha det til "hjemmelagde" pølser.

På forhånd tusen takk for svar :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg skal lage potetmos til middagen i morgen og lurer på om noen har tips til krydder eller lignende jeg kan tilsette? Har tenkt å bruke hvitløk, noe som passer sammen med det? Eller eventuelt noe helt annet? Skal ha det til "hjemmelagde" pølser.

På forhånd tusen takk for svar :)

Jeg syns at hvitt pepper gjør deg meget godt i hjemmelaget potetmos! Namnam :)

Skrevet

Jeg pleier å ha i litt Provencekrydder når jeg har i hvitløk.



Anonymous poster hash: c5017...3a8
Skrevet

Litt muskat er godt i potetmos.

  • Liker 4
Skrevet

Jeg pleier å ha salt og hvit pepper, men jeg pleier også å tilsette selleri, er kjempegodt med potet- og sellerimos:D



Anonymous poster hash: 220e8...f3c
Skrevet

Jeg pleier å ha salt og hvit pepper, men jeg pleier også å tilsette selleri, er kjempegodt med potet- og sellerimos:D

Anonymous poster hash: 220e8...f3c

Eller pastinakk! åh, nå ble jeg sulten..

  • Liker 2
Skrevet

I går hadde vi potetmos med rødløk og soltørket tomat - det var skikkelig snadder :)

Skrevet

Jeg bruker å ha gressløk og sitron eller lime:)

Skrevet

Skånsk sennep!



Anonymous poster hash: 565b1...518
Skrevet

Hvit pepper, muskat, og salt :)

Anonymous poster hash: b7dde...305

Gjest navnelapp
Skrevet

Kvitløk er heilt fint. Vi har også ein del riven parmesan i, det er kjempegodt.

  • Liker 1
Skrevet

Når jeg lager potetstappe koker jeg hvitløken sammen med potetene. Når den er ferdig til servering rører jeg i en eggeplomme eller to. Det blir veldig god stappe av det.

:heks:

Skrevet

Smør og maldonsalt ;) Og pepper.

Skrevet

Jeg skreller og kutter potetene i terninger,smelter smør med melk som jeg har i når jeg moser potetene,så hakket hvitløk,1 egg,salt,pepper og revet muskattnøtt.

Gjest Zeitgeist
Skrevet

Jeg skreller og kutter potetene i terninger,smelter smør med melk som jeg har i når jeg moser potetene,så hakket hvitløk,1 egg,salt,pepper og revet muskattnøtt.

Jeg gjør det nesten likt, bare at jeg koker hvitløksbåten(e) (avhengig av hvor mye mos jeg skal lage) sammen med potetene. I tillegg har jeg en til to desiliter kremfløte i også (blir på slump, vil jo nødig at mosen skal bli suppe).

Av og til har jeg sprøstekt løk i også.

Skrevet

Jeg liker å bruke urter i potetmosen, f.eks timian. Parmesan er også et must.

Skrevet

Masse smør (det setter smak), pepper og litt salt og persille.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...