Gå til innhold

Rosa kylling?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kjøpte meg noen kyllingvinger fra Stange hvor det stod at de skulle stå inne i 20 minutter på 200 grader. Så jeg gjorde det, etter 20 minutter så de fremdeles litt rå ut, så jeg lot dem stå inne i fem minutter. Men jeg syntes de fremdeles er ganske rosa, men samtidig føler jeg at de har blitt veldig tørre. Kan jeg spise dem? Burde jeg steke de mer?

Skrevet

spis rosa kylling hvis du vil få salmonella



Anonymous poster hash: 315e9...6e5
Skrevet

Takk for rådet! Blir et par uker med ferie det? ;)

Skrevet (endret)

Kommer an på hva du mener med rosa?
Om de fortsatt er rosa utenpå, så kan jeg love deg at de ikke er nok stekt, men om det er en lyserosa, men fortsatt stekt kjerne på kylling, så går det nok fint. Jeg personlig vil heller ha tørr kylling enn under-stekt.

Endret av She_Leiva
Skrevet

Aldri spis kylling hvis den er rosa inni!

Har testet det selv, endte opp med en heftig salmonellainfeksjon...

Skrevet

spis rosa kylling hvis du vil få salmonella

Anonymous poster hash: 315e9...6e5

Aldri spis kylling hvis den er rosa inni!

Har testet det selv, endte opp med en heftig salmonellainfeksjon...

Det er vel ikke Salmonella i norsk kylling?

Det som gjør at man blir syk av dårlig stekt kylling er en bakterie som heter Campylobacter. Men reaksjonen man får er vel noenlunde likt(om ikke verre) som ved Salmonella

Anonymous poster hash: 71d65...a84

Gjest Jørild
Skrevet

Stapp et strketermometer inni så er du sikker.

Skrevet

Det er vel ikke Salmonella i norsk kylling?

Det som gjør at man blir syk av dårlig stekt kylling er en bakterie som heter Campylobacter. Men reaksjonen man får er vel noenlunde likt(om ikke verre) som ved Salmonella

Anonymous poster hash: 71d65...a84

Salmonella kan du få i kylling her i Norge og ja..

Skrevet

Salmonella kan du få i kylling her i Norge og ja..

Men da er den importert. Norsk kylling har heldigvis ikke salmonella per i dag.

Anonymous poster hash: 6a711...9b1

Skrevet

Så lenge den er norskprodusert er det meget tvilsomt at den er salmonellainfisert.

http://www.matportalen.no/verktoy/tilsynsresultater/norge_og_norden_har_det_tryggeste_kyllingkjottet

Anonymous poster hash: 71d65...a84

Mulig enkelte restautanter kan være litt tvilsomme da, jeg kjenner to stk som har fått salmonella av kylling i Norge, men de spiste ute..

(jeg fikk salmonella på Seychellene)

Skrevet

Kyllingvinger og -lår kan jo ofte være litt rosa selv om de er gjennomstekte ("dark meat"). Kan det være det, TS?

  • Liker 1
Skrevet

Jeg har spist kylling som har vært rosa inni.. aldri blitt dårlig.

Men hvorfor ta sjangsen :|

Anonymous poster hash: 27aca...b89

Skrevet

Jeg ville aldri gjort det.

Tror uansett ikke jeg hadde klart å fått det i meg om jeg hadde visst at det ikke var gjennomstekt.



Anonymous poster hash: 1b1ec...819

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...