secret92 Skrevet 19. februar 2014 #1 Skrevet 19. februar 2014 Kjøpte meg noen kyllingvinger fra Stange hvor det stod at de skulle stå inne i 20 minutter på 200 grader. Så jeg gjorde det, etter 20 minutter så de fremdeles litt rå ut, så jeg lot dem stå inne i fem minutter. Men jeg syntes de fremdeles er ganske rosa, men samtidig føler jeg at de har blitt veldig tørre. Kan jeg spise dem? Burde jeg steke de mer?
AnonymBruker Skrevet 19. februar 2014 #2 Skrevet 19. februar 2014 spis rosa kylling hvis du vil få salmonella Anonymous poster hash: 315e9...6e5
secret92 Skrevet 19. februar 2014 Forfatter #3 Skrevet 19. februar 2014 Takk for rådet! Blir et par uker med ferie det?
She_Leiva Skrevet 19. februar 2014 #4 Skrevet 19. februar 2014 (endret) Kommer an på hva du mener med rosa? Om de fortsatt er rosa utenpå, så kan jeg love deg at de ikke er nok stekt, men om det er en lyserosa, men fortsatt stekt kjerne på kylling, så går det nok fint. Jeg personlig vil heller ha tørr kylling enn under-stekt. Endret 19. februar 2014 av She_Leiva
skruf Skrevet 19. februar 2014 #5 Skrevet 19. februar 2014 Aldri spis kylling hvis den er rosa inni! Har testet det selv, endte opp med en heftig salmonellainfeksjon...
AnonymBruker Skrevet 19. februar 2014 #6 Skrevet 19. februar 2014 spis rosa kylling hvis du vil få salmonella Anonymous poster hash: 315e9...6e5 Aldri spis kylling hvis den er rosa inni! Har testet det selv, endte opp med en heftig salmonellainfeksjon... Det er vel ikke Salmonella i norsk kylling? Det som gjør at man blir syk av dårlig stekt kylling er en bakterie som heter Campylobacter. Men reaksjonen man får er vel noenlunde likt(om ikke verre) som ved Salmonella Anonymous poster hash: 71d65...a84
Gjest Jørild Skrevet 19. februar 2014 #7 Skrevet 19. februar 2014 Stapp et strketermometer inni så er du sikker.
skruf Skrevet 20. februar 2014 #8 Skrevet 20. februar 2014 Det er vel ikke Salmonella i norsk kylling? Det som gjør at man blir syk av dårlig stekt kylling er en bakterie som heter Campylobacter. Men reaksjonen man får er vel noenlunde likt(om ikke verre) som ved Salmonella Anonymous poster hash: 71d65...a84 Salmonella kan du få i kylling her i Norge og ja..
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2014 #9 Skrevet 20. februar 2014 Salmonella kan du få i kylling her i Norge og ja.. Så lenge den er norskprodusert er det meget tvilsomt at den er salmonellainfisert. http://www.matportalen.no/verktoy/tilsynsresultater/norge_og_norden_har_det_tryggeste_kyllingkjottet Anonymous poster hash: 71d65...a84
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2014 #10 Skrevet 20. februar 2014 Salmonella kan du få i kylling her i Norge og ja.. Men da er den importert. Norsk kylling har heldigvis ikke salmonella per i dag. Anonymous poster hash: 6a711...9b1
skruf Skrevet 20. februar 2014 #11 Skrevet 20. februar 2014 Så lenge den er norskprodusert er det meget tvilsomt at den er salmonellainfisert. http://www.matportalen.no/verktoy/tilsynsresultater/norge_og_norden_har_det_tryggeste_kyllingkjottet Anonymous poster hash: 71d65...a84 Mulig enkelte restautanter kan være litt tvilsomme da, jeg kjenner to stk som har fått salmonella av kylling i Norge, men de spiste ute.. (jeg fikk salmonella på Seychellene)
Kladd Skrevet 20. februar 2014 #13 Skrevet 20. februar 2014 Kyllingvinger og -lår kan jo ofte være litt rosa selv om de er gjennomstekte ("dark meat"). Kan det være det, TS? 1
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2014 #14 Skrevet 20. februar 2014 Jeg har spist kylling som har vært rosa inni.. aldri blitt dårlig. Men hvorfor ta sjangsen :| Anonymous poster hash: 27aca...b89
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2014 #15 Skrevet 20. februar 2014 Jeg ville aldri gjort det. Tror uansett ikke jeg hadde klart å fått det i meg om jeg hadde visst at det ikke var gjennomstekt. Anonymous poster hash: 1b1ec...819
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå