skruf Skrevet 18. februar 2014 #1 Skrevet 18. februar 2014 Fikk et glass mangeo-chutny til jul, som fortsatt står uåpnet i skapet.. Noen tips til hva det kan brukes til?
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2014 #2 Skrevet 18. februar 2014 Mange gode oppskrifter med kylling! Bare søk på google Anonymous poster hash: 93091...77b
LukaFrost Skrevet 18. februar 2014 #3 Skrevet 18. februar 2014 Brukes til indisk mat. Bland med rømme og du har en god dressing.
Athene Skrevet 18. februar 2014 #4 Skrevet 18. februar 2014 Jeg bruker det som tilbehør til indisk. Kun som en smak vedsiden av maten, eller oppå raita eller nan. Mangochtney kommer fra det indiske kjøkkenet, så det er egnetlig her det hører hjemme. Jeg bruker det også innimellom på ostebordet, slik man gjør med andre marmelader. Hvilken type ost det passer til kommer an på hvor sterk chutneyen er. Et annet godt bruksområde er faktisk som tilbehør til fisk med indiske smaker. Da bruker jeg det også som ved siden av maten, omtrent som tyttebær til vilt for å bruke en sammensetning. Garam-masala laks er overraskende godt, selv om det ikke er en tradisjonell sammensetning av matvarer.
neon_sun Skrevet 18. februar 2014 #5 Skrevet 18. februar 2014 Jeg bruker det til indisk mat. Dypper nan-brød i chutney og rømme. Nam!
skruf Skrevet 18. februar 2014 Forfatter #6 Skrevet 18. februar 2014 Jeg lager ikke noe særlig indisk mat…. men skal jammen prøve den til ostebordet og til en god fiskerett:) Takk for alle svar:)
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2014 #7 Skrevet 18. februar 2014 Stek laks, bland to ss mangochutney i et beger med creme fresh og ha over i pannen, la det koke i et halvt minutt eller så og server med ris. Nam! Anonymous poster hash: 9da6d...185 1
juliane Skrevet 18. februar 2014 #8 Skrevet 18. februar 2014 Veldig godt med brie og bacon, feks på en baguett eller lignende.
skruf Skrevet 18. februar 2014 Forfatter #9 Skrevet 18. februar 2014 Har smakt brie og bacon med ripsgele på baguett, det var iallefall digg! Må prøves:) Skal og teste ut med laks, spiser mye laks i uka:)
Unika Skrevet 18. februar 2014 #10 Skrevet 18. februar 2014 (endret) Jeg bruker det som allround dressing til "alt". Blander 3-4 ss mango cutney med rømme og tilsetter noen dråper sitron og salt. Passer ypperlig til kyllingsalat og alt av grillmat :-) Endret 18. februar 2014 av Unika 1
Zzyzx Skrevet 18. februar 2014 #11 Skrevet 18. februar 2014 Stek laks, bland to ss mangochutney i et beger med creme fresh og ha over i pannen, la det koke i et halvt minutt eller så og server med ris. Nam! Anonymous poster hash: 9da6d...185 Litt lime-saft oppi gjør det enda bedre.
Susa Skrevet 18. februar 2014 #12 Skrevet 18. februar 2014 Det finns mange kyllingretter hvor dette er kjempegodt i! Elsker en kyllingpai som arkana la ut her for noen år siden, skal se om jeg får hosta opp oppskriften.
Susa Skrevet 18. februar 2014 #13 Skrevet 18. februar 2014 Karri-kyllingpai 250 g hvetemel 1 ts gurkemeie 1 ts malt spisskummen 125 g smør 1 egg 2-3 ss kaldt vann 4 kyllingfileter 40 g smør 1 hakket løk 2 ss karripulver 1 ts spisskummenfrø 1 ss hvetemel 3,75 dl hønsebuljong 1,25 dl kremfløte 1-3 ss mangochutney (200 g søtpoteter i terninger, kokte) Bland mel, gurkemeie og spisskummen. Smuldre inn melet og rør sammen med egg og nok vann til en fast deig. Dekk med plast og sett kaldt 20 minutter. Del kjøttet i biter. Fres løken myk, tilsett karri og spisskummen og stek 1 minutt til. Rør inn mel og spe så med buljongen. La koke og tykne. Rør inn fløte, chutney, (søtpoteter) og kylling. La koke 4 minutter og smak til med salt og pepper. Ta av varmen og avkjøl helt. Kjevle ut halvparten av deigen til en 23 cm paiform. Fordel kyllingfyllet i og kjevle resten av deigen til et lokk. Pensle med melk og stek ved 190 grader i 40 minutter. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå