AnonymBruker Skrevet 16. februar 2014 #1 Skrevet 16. februar 2014 Fredag tok jeg opp kjøttdeig, den har siden ligget i kjøleskapet og er tint. Men er den trygg å spise nå?Anonymous poster hash: 637bb...626
mie23 Skrevet 16. februar 2014 #2 Skrevet 16. februar 2014 Jeg har hvertfal l gjort det uten å bli syk
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2014 #4 Skrevet 16. februar 2014 Går nok sikkert helt fint. Anonymous poster hash: bcbd1...f3e
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2014 #6 Skrevet 16. februar 2014 Vil tippe du uansett merker det på smak/lukt om den er dårlig. Anonymous poster hash: bcbd1...f3e
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2014 #7 Skrevet 16. februar 2014 Hvor mange dager var den holdbar før frysing? Anonymous poster hash: c63fa...3b6
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2014 #8 Skrevet 16. februar 2014 Av erfaring så lukter kjøttet ikke godt da, så jeg hadde ikke gjort det. Det har jo gått ut av dato? Lukt ordentlig på det iallfall! Anonymous poster hash: b0046...417
Gjest navnelapp Skrevet 17. februar 2014 #9 Skrevet 17. februar 2014 Det går heilt fint, så lenge kjøttdeigen vart frosen då den var fersk og fin. 1
Gjest lillelarve Skrevet 17. februar 2014 #10 Skrevet 17. februar 2014 (endret) Jeg la kjøttdeigen i frysern før den gikk ut i desember, tok den opp for et par dager siden, og der lå den i to dager. Den luktet fint, så vi brukte den... Smakte helt normalt (Og ingen problemer med mage eller noe, så det går nok fint!) Endret 17. februar 2014 av lillelarve
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå