Gå til innhold

2 dager tint kjøttdeig i kjøleskap, ok?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Fredag tok jeg opp kjøttdeig, den har siden ligget i kjøleskapet og er tint. Men er den trygg å spise nå?

Anonymous poster hash: 637bb...626

Skrevet

Jeg har hvertfal l gjort det uten å bli syk

Skrevet

Går nok sikkert helt fint.



Anonymous poster hash: bcbd1...f3e
Skrevet

Selvfølgelig kan du fint spise den.

  • Liker 1
Skrevet

Vil tippe du uansett merker det på smak/lukt om den er dårlig.



Anonymous poster hash: bcbd1...f3e
Skrevet

Hvor mange dager var den holdbar før frysing?



Anonymous poster hash: c63fa...3b6
Skrevet

Av erfaring så lukter kjøttet ikke godt da, så jeg hadde ikke gjort det. Det har jo gått ut av dato? Lukt ordentlig på det iallfall!

Anonymous poster hash: b0046...417

Gjest navnelapp
Skrevet

Det går heilt fint, så lenge kjøttdeigen vart frosen då den var fersk og fin.

  • Liker 1
Gjest lillelarve
Skrevet (endret)

Jeg la kjøttdeigen i frysern før den gikk ut i desember, tok den opp for et par dager siden, og der lå den i to dager. Den luktet fint, så vi brukte den... Smakte helt normalt :) (Og ingen problemer med mage eller noe, så det går nok fint!)

Endret av lillelarve

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...