Gå til innhold

GLEMT OPPSKRIFTEN, noen som husker denne?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det er altså en glasur som kan brukes på til eksempel sjokoladekake. Den er hvit og glasuren skal koke. Tror det er sukker, smør og melk som kokes? Noen som vet alle ingrediensene og fremgangsmåten?

Ville blitt superglad om noen har den :) Har prøvd å søke på nett, men fant den ikke.



Anonymous poster hash: 8f564...a03
Skrevet

Takk for forslag, men jeg er ganske sikker på at det ikke er hvit sjokolade i den glasuren jeg tenker på :)



Anonymous poster hash: 8f564...a03
Skrevet

Takk igjen for forslag, men jeg er helt sikker på at glasuren lages ved å koke den, det er ikke vanlig smørkrem :) Ellers ligner den helt på det første forslaget i utseende.



Anonymous poster hash: 8f564...a03
Skrevet

Vel, hvis du koker fløte, sukker og litt smør får du en lysebrun/beige, himmelsk karamellglasur (eller dessertsaus). Smaker den karamell? :)

Skrevet

Vel, som nevnt så er det ikke hvit sjokolade i glasure. Hovedingrediensene er sukker og smør, også mener jeg det er litt melk, om det er noe annet husker jeg ikke. Dette skal altså kokes sammen.

Jeg skjønner at denne oppskriften ikke er så kjent, men den er veeeldig god, håper noen har den! :)



Anonymous poster hash: 8f564...a03
Skrevet

Det er ikke sånn glasur som på gulrotkaker? Der kokes den riktignok ikke, men det er visst smeltet smør i den.

Skrevet

Glasuren skal kokes ja.



Anonymous poster hash: 8f564...a03
Skrevet

Takk for forslag, men som nevnt så vet jeg at det er smør i glasuren, og det er ikke egg.



Anonymous poster hash: 8f564...a03
Skrevet

Jeg søkte litt på engelske sider og fant noen oppskrifter der melk og mel kokes, mens smør og sukker røres hvitt og alt blandes til slutt, men det var vel ikke det heller du var ute etter?

:heks:

Skrevet

Hm nei, men det begynner å nærme seg. Kan jeg se oppskriften? Kanskje den kan brukes:)



Anonymous poster hash: 8f564...a03
Skrevet

Jeg søker nå litt på amerikanske sider for å se om jeg finner den der. Tror det er en litt eldre oppskrift som folk ikke bruker nå til dags. Jeg fant denne som ligner veldig, men denne kokes jo ikke, er sikker på at den jeg ser etter skal koke: http://southernfood.about.com/od/icingrecipes/r/Buttercream-Frosting.htm

Noen som hvet hvor mye en "cup" er?



Anonymous poster hash: 8f564...a03
Annonse
Skrevet

Hm nei, men det begynner å nærme seg. Kan jeg se oppskriften? Kanskje den kan brukes:)

Anonymous poster hash: 8f564...a03

Her er en. :)

:heks:

Skrevet

Jeg søker nå litt på amerikanske sider for å se om jeg finner den der. Tror det er en litt eldre oppskrift som folk ikke bruker nå til dags. Jeg fant denne som ligner veldig, men denne kokes jo ikke, er sikker på at den jeg ser etter skal koke: http://southernfood.about.com/od/icingrecipes/r/Buttercream-Frosting.htm

Noen som hvet hvor mye en "cup" er?

Anonymous poster hash: 8f564...a03

http://lmgtfy.com/?q=cup+dl

Anonymous poster hash: eb715...ee5

Skrevet

Jeg lurer på om det du er ute etter er en variasjon av det som heter waldorf astoria frosting?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...