Honey Dew Skrevet 12. februar 2014 #1 Skrevet 12. februar 2014 Jeg lurte på om det er noen her som kan hjelpe meg med en oppskrift på vegetar kebab. Jeg har leitet på internett, uten hell.
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2014 #2 Skrevet 12. februar 2014 http://www.alleoppskrifter.no/click/index/3097796/?site=ieteggeskall.blogspot.com Anonymous poster hash: 7796b...e4b
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2014 #3 Skrevet 12. februar 2014 Mener du salat? Anonymous poster hash: 8627c...eae
Honey Dew Skrevet 12. februar 2014 Forfatter #4 Skrevet 12. februar 2014 http://www.alleoppskrifter.no/click/index/3097796/?site=ieteggeskall.blogspot.com Anonymous poster hash: 7796b...e4b Tusen takk. Dette er oppskrift på Falafel. Er det omtrentlig det samme?
Honey Dew Skrevet 12. februar 2014 Forfatter #5 Skrevet 12. februar 2014 Mener du salat? Anonymous poster hash: 8627c...eae Jeg mener vanlig kebab som skal formes og stekes som karbonader, sånn ca...
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2014 #6 Skrevet 12. februar 2014 Falafel er vegetarisk. Den eneste vegetarkebaben jeg vet om ihvertfall.. Hvordan ellers tenker du deg det? Salat med kebabdressing? Anonymous poster hash: 7796b...e4b 2
Honey Dew Skrevet 12. februar 2014 Forfatter #7 Skrevet 12. februar 2014 Falafel er vegetarisk. Den eneste vegetarkebaben jeg vet om ihvertfall.. Hvordan ellers tenker du deg det? Salat med kebabdressing? Anonymous poster hash: 7796b...e4b Neida, jeg mener vanlig kebab
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2014 #8 Skrevet 12. februar 2014 Neida, jeg mener vanlig kebab Vanlig kebab består av grillet kjøtt Anonymous poster hash: 7796b...e4b 2
Alina X Skrevet 12. februar 2014 #9 Skrevet 12. februar 2014 Falafel er det de bruker som vegetarkebab,hvis ikke så må du nok bruke kjøtt ja,
Honey Dew Skrevet 12. februar 2014 Forfatter #10 Skrevet 12. februar 2014 Falafel er det de bruker som vegetarkebab,hvis ikke så må du nok bruke kjøtt ja, Da skjønner jeg. Da blir dette middagen imorgen. Tusen takk alle sammen 1
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2014 #11 Skrevet 12. februar 2014 Falafel er den vegetariske utgaven av kebab. Anonymous poster hash: 0349d...5f7
lalaz Skrevet 12. februar 2014 #12 Skrevet 12. februar 2014 Hva med å erstatte kjøttet med seitan, for eksempel noe som dette? http://www.connoisseurusveg.com/2013/08/teriyaki-seitan-and-veggie-kebabs.html Seitan kan kjøpes ferdig i asiatiske butikker dersom du ikke vil lage selv.
Honey Dew Skrevet 12. februar 2014 Forfatter #13 Skrevet 12. februar 2014 Hva med å erstatte kjøttet med seitan, for eksempel noe som dette? http://www.connoisseurusveg.com/2013/08/teriyaki-seitan-and-veggie-kebabs.html Seitan kan kjøpes ferdig i asiatiske butikker dersom du ikke vil lage selv. Tusen takk. Det så kjempegodt ut 1
Honey Dew Skrevet 12. februar 2014 Forfatter #14 Skrevet 12. februar 2014 Falafel er den vegetariske utgaven av kebab. Anonymous poster hash: 0349d...5f7 Da vet jeg det. En lærer hver dag. Er nettopp blitt vegetarianer og er litt grønn (bokstavelig talt hihi) når det kommer til å finne gode oppskrifter. 1
bananbusk Skrevet 10. oktober 2014 #15 Skrevet 10. oktober 2014 Prøvde å gjenskape kyllingkebab i pita med quornbiter krydra med grillkrydder. Det ble himmelsk
Gjest Badabing Skrevet 11. oktober 2014 #16 Skrevet 11. oktober 2014 (endret) Fry's har vegetariske biffstrimler som smaker skikkelig kebab. Ellers lager jeg falafelrull om jeg skal lage selv. Endret 11. oktober 2014 av Badabing
Gjest Badebuksa Skrevet 11. oktober 2014 #17 Skrevet 11. oktober 2014 (endret) Med tanke på at kebab betyr "stekt kjøtt" kan det bli NOE vanskelig. Men falafel er godt! En jeg kjenner bruker mye sorte bønner, f.eks tortillas med sorte bønner (som er stekt i tacokrydder på samme måte som vanlig tacokjøttdeig), rømme, salat, ost. Blir helt ålreit. Endret 11. oktober 2014 av Badebuksa
Gjest Badabing Skrevet 11. oktober 2014 #18 Skrevet 11. oktober 2014 (endret) Når jeg tenker meg om kan det sikkert funke å gjenskape det med tofu, på samme måte som du lager facon, men med annet krydder. Har ikke testet det selv siden jeg aldri har savnet kebab fordi jeg ble matforgiftet av det en gang Tørker man tofuen i ovnen litt på forhånd, vil du sikkert greie å få riktig konsistens også. Seitan funker sikkert fint det også, for det har den riktige konsistensen. Nå så jeg at det var en gammel tråd. Har du fått til å lage kebab? Hadde vært gøy å lage det til samboer med kompiser når de mekker motorsykkel i kjelleren. Endret 11. oktober 2014 av Badabing
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå