AnonymBruker Skrevet 9. februar 2014 #1 Del Skrevet 9. februar 2014 Jeg har ofte hørt at fruktbitene i brennevin og likør er ekstra alkoholholdige, altså bitene har trekt til seg alkoholen. Men får inntrykk av at fruktbitene er sterkere enn selve likøren eller brennvinet. Stemmer dette? Eller er bare en slags alkoholmyte? Mener man at konsentrasjonen av alkohol er høyere i fruktbitene enn likøren rundt? Blir det ikke egentlig en likevekt mellom likør og fruktbiter når det gjelder alkoholkonstentrasjon? Noen som vet svaret på dette? Anonymous poster hash: 7eade...4cf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mann 42 Skrevet 12. februar 2014 #2 Del Skrevet 12. februar 2014 Jeg kan ikke se noen fornuftige grunner til at det skulle være noe annet enn en myte. Men når det er sagt, om du har laget likør selv, så vil nok frukten som har vært basis, gi deg en herlig liten rus om du serverer den som dessert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå