Gå til innhold

Lage lammekjøttboller, men har ikke griljermel...


Alvina

Anbefalte innlegg

Må jeg ha griljermel når jeg lager lammekjøttboller? Har tatt opp kjøttdeigen, har alt det andre, men kan jeg erstatte griljermel med noe annet?

Har hvetemel, sammalt hvete, finmalt rugmel, potetmel, fiberfin, fiberhusk og kruskakli i skapet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Et egg og litt potetmel (2-3 ss til en halvkilo lammedeig) funker fint, det pleier jeg å bruke for å binde lammekjøttboller. :)



Anonymous poster hash: e8ee2...4d1
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok, takker og bukker :)

Ser ut som jeg må holde meg til kjøkkenbenken i kveld.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke mye som slår en kveld på kjøkkenet, lage litt mat og nyte et glass vin eller noe god øl :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du har noe brød liggende er det ikke noe problem å lage eget griljermel. Kvern opp brødet i en foodprosessor eller med en stavmikserkvern. Tørk det i steikovnen på ca 100○ :jepp:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har ikke brød, bare knekkebrød, men det gikk bra med potetmel. Jukset litt og hadde også i en liten neve linfrø. Blingset litt med saltet, kunne hatt i mer, men bedre med for lite enn for mye.

Takk for svar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke mye som slår en kveld på kjøkkenet, lage litt mat og nyte et glass vin eller noe god øl :)

Det er ikke det nei, men var egentlig stuptrett klokken ni i kveld, og nå er jeg blitt overtrett :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...