Alvina Skrevet 8. februar 2014 #1 Skrevet 8. februar 2014 Må jeg ha griljermel når jeg lager lammekjøttboller? Har tatt opp kjøttdeigen, har alt det andre, men kan jeg erstatte griljermel med noe annet? Har hvetemel, sammalt hvete, finmalt rugmel, potetmel, fiberfin, fiberhusk og kruskakli i skapet.
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2014 #2 Skrevet 8. februar 2014 Et egg og litt potetmel (2-3 ss til en halvkilo lammedeig) funker fint, det pleier jeg å bruke for å binde lammekjøttboller. Anonymous poster hash: e8ee2...4d1 1
Alvina Skrevet 8. februar 2014 Forfatter #4 Skrevet 8. februar 2014 Ok, takker og bukker Ser ut som jeg må holde meg til kjøkkenbenken i kveld. 1
debattanten Skrevet 8. februar 2014 #5 Skrevet 8. februar 2014 Ikke mye som slår en kveld på kjøkkenet, lage litt mat og nyte et glass vin eller noe god øl 3
fruBeist Skrevet 8. februar 2014 #6 Skrevet 8. februar 2014 Hvis du har noe brød liggende er det ikke noe problem å lage eget griljermel. Kvern opp brødet i en foodprosessor eller med en stavmikserkvern. Tørk det i steikovnen på ca 100○ 1
Alvina Skrevet 8. februar 2014 Forfatter #7 Skrevet 8. februar 2014 Har ikke brød, bare knekkebrød, men det gikk bra med potetmel. Jukset litt og hadde også i en liten neve linfrø. Blingset litt med saltet, kunne hatt i mer, men bedre med for lite enn for mye. Takk for svar.
Alvina Skrevet 8. februar 2014 Forfatter #8 Skrevet 8. februar 2014 Ikke mye som slår en kveld på kjøkkenet, lage litt mat og nyte et glass vin eller noe god øl Det er ikke det nei, men var egentlig stuptrett klokken ni i kveld, og nå er jeg blitt overtrett
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå