Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er glad i ananas, og frisk ananas smaker absolutt best! Men når jeg en sjelden gang kjøper en, skjærer jeg av skallet for tynt fordi jeg er så gjerrig, så frukten får en bitter smak og jeg får allergisk utslett på tunga.

Hva gjør dere?

Videoannonse
Annonse
Gjest FrkAnna
Skrevet (endret)

Jeg er glad i ananas, og frisk ananas smaker absolutt best! Men når jeg en sjelden gang kjøper en, skjærer jeg av skallet for tynt fordi jeg er så gjerrig, så frukten får en bitter smak og jeg får allergisk utslett på tunga.

Hva gjør dere?

Frisk er best ja:) har ikkje merka nåke bitter smak? men får dritvondt i munnen etter to små biter! Hørt det er fordi ananas inneholder eit enzym som brukast til å mørne kjøtt, - så difor er det enkelte som reagerer på dette.

Hermetisk er litt betre med tanke på munnhola, så velger som regel den. Men er ikkje like god smak då..

Endret av FrkAnna
Skrevet (endret)

.

Endret av oreokjeksen
Skrevet

En jeg kjenner kaller bilen sin for Honda, fordi han ikke får til og uttale Mitsubitshi... :fnise:

Skrevet

Hah, jeg ser hvor jeg har problemer - først å fremst med å vite hvor langt inn jeg skal skjære. Syntes hun i videoen tok av mye :sjokkert:

Jasså, så jeg mørner tunga... det kan jo forklare en del...

Skrevet

Frisk ananas minner litt om frisk Asker, men de spille ishockey.... :fnise:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...