Pringle Skrevet 7. februar 2014 #1 Skrevet 7. februar 2014 Jeg er glad i ananas, og frisk ananas smaker absolutt best! Men når jeg en sjelden gang kjøper en, skjærer jeg av skallet for tynt fordi jeg er så gjerrig, så frukten får en bitter smak og jeg får allergisk utslett på tunga. Hva gjør dere?
Gjest FrkAnna Skrevet 7. februar 2014 #2 Skrevet 7. februar 2014 (endret) Jeg er glad i ananas, og frisk ananas smaker absolutt best! Men når jeg en sjelden gang kjøper en, skjærer jeg av skallet for tynt fordi jeg er så gjerrig, så frukten får en bitter smak og jeg får allergisk utslett på tunga. Hva gjør dere? Frisk er best ja:) har ikkje merka nåke bitter smak? men får dritvondt i munnen etter to små biter! Hørt det er fordi ananas inneholder eit enzym som brukast til å mørne kjøtt, - så difor er det enkelte som reagerer på dette. Hermetisk er litt betre med tanke på munnhola, så velger som regel den. Men er ikkje like god smak då.. Endret 7. februar 2014 av FrkAnna
oreokjeksen Skrevet 7. februar 2014 #3 Skrevet 7. februar 2014 (endret) . Endret 7. februar 2014 av oreokjeksen
Skvaldersjura Skrevet 7. februar 2014 #4 Skrevet 7. februar 2014 En jeg kjenner kaller bilen sin for Honda, fordi han ikke får til og uttale Mitsubitshi...
Pringle Skrevet 7. februar 2014 Forfatter #5 Skrevet 7. februar 2014 Hah, jeg ser hvor jeg har problemer - først å fremst med å vite hvor langt inn jeg skal skjære. Syntes hun i videoen tok av mye Jasså, så jeg mørner tunga... det kan jo forklare en del...
Skvaldersjura Skrevet 7. februar 2014 #6 Skrevet 7. februar 2014 Frisk ananas minner litt om frisk Asker, men de spille ishockey....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå