Bygdejenta Skrevet 6. februar 2014 #1 Skrevet 6. februar 2014 Trenger noen gode tips til ein forrett som er lett og relativt enkel å laga, eller som kan lagast nokon dagar på førehand. Hovudrett blir lammesteik, så forretten må sjølvsagt passa til lam. Tusen takk på forhånd
super-ida Skrevet 7. februar 2014 #2 Skrevet 7. februar 2014 Når skal dere ha bryllupet.... Er jo fint å ha noe som går til årstiden..... Og hvilket budsjett er dere på?
Bygdejenta Skrevet 7. februar 2014 Forfatter #3 Skrevet 7. februar 2014 Når skal dere ha bryllupet.... Er jo fint å ha noe som går til årstiden..... Og hvilket budsjett er dere på? Midten av august. Budsjett når det kjem til maten er ikkje så nøye, vi velger mat utifra det vil har lyst på. Lammesteiken kommer fra svigerfar sin gård, så middagen har vi spart relativt mykje på. Men vi skal ikkje ha catering eller innleigd kokk, derfor må forretten vere enkel ELLER må kunne lagast for forhånd
super-ida Skrevet 7. februar 2014 #4 Skrevet 7. februar 2014 Skal du lage selv? Hva med jordskokksuppe?? Risotto med sopp ( eller den er vanskelig å,lage på forhånd da) Gulrot/appelsinsuppe, fransk løksuppe..... Ser det ble mye suppe her, men det er jo greit å lage i stand, og kan gjøres rustikt eller elegant, avhengig av tilbehøret
super-ida Skrevet 7. februar 2014 #5 Skrevet 7. februar 2014 Sashimi er jo ENKELT da..... Medf litt grønn salat og ponzusaus til
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå