Adhara Skrevet 5. februar 2014 #1 Skrevet 5. februar 2014 Fikk den glupe idèen at jeg skulle lage kjøttpudding denne uka, men så har jeg ikke brødform. Er det bare å klaske aluminiumsfolie rundt og satse på at det går bra? Eller har dere noen andre tips?
Brunhilde Skrevet 5. februar 2014 #2 Skrevet 5. februar 2014 Du kan vel lage i en ildfast form hvis du har? Ellers kan du brette aluminiumsfolie, jeg ville nok brukt 2-3dobbelt lag, så burde det går helt fint!
Adhara Skrevet 5. februar 2014 Forfatter #3 Skrevet 5. februar 2014 Ja, det har jeg, men da blir det en meget rar form på kjøttpuddingen vil jeg tro Skal prøve med en haug med alu.folie
Brunhilde Skrevet 5. februar 2014 #4 Skrevet 5. februar 2014 Ja, det har jeg, men da blir det en meget rar form på kjøttpuddingen vil jeg tro Skal prøve med en haug med alu.folie Fasongen betyr ikke så mye bare smaken er god.
Adhara Skrevet 5. februar 2014 Forfatter #5 Skrevet 5. februar 2014 Fasongen betyr ikke så mye bare smaken er god. Jeg er så sær at jeg synes det gjør noe
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå