Lille Cathrine Skrevet 4. februar 2014 #1 Skrevet 4. februar 2014 Hei. Jeg skal lage lavkarbobrød inneholdende blandt annet linfrø. Nå har jeg både knuste linfrø og normale linfrø i skapet. Hva skal jeg bruke? Hva vil gi best resultat? Må man legge de knuste linfrøene i blødt slik man gjør med de hele? Jeg kan virkelig ikke bake! Hjelp
Giggi Skrevet 4. februar 2014 #2 Skrevet 4. februar 2014 Bruk det du vil, ingen problem å bruke det ene eller andre eller å blande. Ikke nødvendig å legge linfrøene i bløt.
sullå Skrevet 4. februar 2014 #3 Skrevet 4. februar 2014 Jeg bruker bare hele linfrø, og legger aldri i bløt. Men knuste går sikkert også bra. Hva med å bruke begge deler?
Lille Cathrine Skrevet 4. februar 2014 Forfatter #4 Skrevet 4. februar 2014 Takk for tips. her skal det bakes
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå