Gå til innhold

Lavkarbobrød hjelp. Linfrø vs. Knust linfrø


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei.

Jeg skal lage lavkarbobrød inneholdende blandt annet linfrø.

Nå har jeg både knuste linfrø og normale linfrø i skapet.

Hva skal jeg bruke?

Hva vil gi best resultat?

Må man legge de knuste linfrøene i blødt slik man gjør med de hele?

Jeg kan virkelig ikke bake! Hjelp :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bruk det du vil, ingen problem å bruke det ene eller andre eller å blande. Ikke nødvendig å legge linfrøene i bløt.

Skrevet

Jeg bruker bare hele linfrø, og legger aldri i bløt. Men knuste går sikkert også bra. Hva med å bruke begge deler? :)

Skrevet

Takk for tips. :) her skal det bakes

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...