AnonymBruker Skrevet 3. februar 2014 #1 Skrevet 3. februar 2014 Jeg har lyst å begynne å lage noen supper eller veldig enkle og sunne gryteretter som er lett å ta med som lunsj på jobb. Lurer derfor på om dere har noen suppetips? Tenker også at det kan være greit å fryse ned i porsjoner, så det er lett å ta med i farten og jeg slipper å lage i stand noe hver dag. Men er det da best med supper uten biter i (grønnsaker feks.)? Eller funker det like bra med fryste supper med biter? Og er det best å ta ut porsjonssuppen kvelden før? Eller ta ut om morgenen? Varmer den på jobb i mikro. Kom gjerne med tips hvis dere vet om noen tette og gode "porsjonsbokser". Trenger ikke være så veldig store bokser. Tenker at jeg tar med suppe som lunsj, og gjerne noe frukt i tillegg. Og hvor lenge holder supper seg i frysen? Anonymous poster hash: 90380...b90
super-ida Skrevet 4. februar 2014 #2 Skrevet 4. februar 2014 Alle supper kan egne seg for nedfrysing, men jeg liker ikke fryst potet..... Den får litt pussig smak. Blomkålsuppe Tomatsuppe Soppsuppe Spinatsuppe Ertesuppe
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå