Gå til innhold

Fritert kylling. Hva gjør jeg galt


Anbefalte innlegg

Skrevet

Fikk det til før, men nå faller bare allt melet/panneringen av i frityrkokeren.

Bruker jeg feil olje? Eller er kanskje ikke oljen varm nok? Noen som har noen triks ?

Jeg dypper forresten kyllingbitene i egg før jeg vender dem i melblandingen

Anonymous poster hash: 681c9...4ca

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Oljen må være minst 180 grader

Bruk solsikkesolje eller peanøttolje

Dropp egg, det er det som gjør at paneringen sklir av

Skrevet (endret)

Bruk kjernemelk. (buttermilk) og la gjerne kyllingen ligge i den en god stund.

Endret av Lillemø
Gjest Vinglepetra
Skrevet

Bruk kjernemelk. (buttermilk) og la gjerne kyllingen ligge i den en god stund.

Hvor får man tak i kjernemelk ?

Skrevet

Oljen må være minst 180 grader

Bruk solsikkesolje eller peanøttolje

Dropp egg, det er det som gjør at paneringen sklir av

Glemte faktisk egg for en stund siden, panneringen holdt alikevel ikke noe bedre.

Skal prøve å bytte olje og se om resultatet blir bedre :)

Anonymous poster hash: 681c9...4ca

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...