skruf Skrevet 2. februar 2014 #1 Skrevet 2. februar 2014 Mannen kom hjem med koteletter igår som han har så lyst på til middag idag… Selv er jeg ikke så begeistret for koteletter, bruker bare å steke de i panna og servere med saus, grønnsaker og potet til… Noen som har gode tips hva annet jeg kan gjøre med de, som ikke er fullt så kjedelig?
skruf Skrevet 2. februar 2014 Forfatter #3 Skrevet 2. februar 2014 Den så ganske så god ut Gjest! Heldigvis nesten alt i hus, mangler bare squash, men søndagsåpen butikk rett ved her:D
Gjest Gjest Skrevet 2. februar 2014 #4 Skrevet 2. februar 2014 Den så ganske så god ut Gjest! Heldigvis nesten alt i hus, mangler bare squash, men søndagsåpen butikk rett ved her:D Kult. Jeg bruker hjemmelaget potetmos og valgfri saus til.
LittDiva Skrevet 2. februar 2014 #5 Skrevet 2. februar 2014 Jeg langsteker de i en leirgryte , med masse grønnsaker. Putter i ovnen når jeg drar på jobb og spiser når jeg kommer hjem. Eller, steker godt krydrete koteletter på panne , putter i masse løk , raspet kålrot og gulrøtter ( dette blir på en måte en veldig smakfull jevning til sausen) legger alt i en gryte med litt buljong og fløte og lar putre i noen timer. Veldig mørt , med deilig saus. 1
Gjest Violetta Skrevet 2. februar 2014 #6 Skrevet 2. februar 2014 Langtisstek dem og ha soppstuing til. Kjempegodt!
Gjest Violetta Skrevet 2. februar 2014 #8 Skrevet 2. februar 2014 Jeg langtidssteker koteletter rett i langpannen, med bakepapir under. Trenger ikke leirgryte til det.
LittDiva Skrevet 2. februar 2014 #9 Skrevet 2. februar 2014 Jeg har ikke leirgryte…. Langpanner funker fint. De gangene jeg laaaaaangsteker ( mer enn 8 timer) så har jeg folie over og rundt .
skruf Skrevet 2. februar 2014 Forfatter #10 Skrevet 2. februar 2014 Langpanner funker fint. De gangene jeg laaaaaangsteker ( mer enn 8 timer) så har jeg folie over og rundt . Det skal jeg huske på neste gang:) Nå er det vel litt forseint å sette igang langsteking (da får jeg sikkert en mann som holder på å dø på seg av sult ), men jeg skal notere meg det bak øret til neste gang:)
Tropic Skrevet 2. februar 2014 #11 Skrevet 2. februar 2014 Du kan lage schnitzel av de! http://dinmat.no/Wiener-Schnitzel Så kan du droppe sitronen om du ikke ønsker det.
LittDiva Skrevet 2. februar 2014 #12 Skrevet 2. februar 2014 Det skal jeg huske på neste gang:) Nå er det vel litt forseint å sette igang langsteking (da får jeg sikkert en mann som holder på å dø på seg av sult ), men jeg skal notere meg det bak øret til neste gang:) Ja , hihi! Du , de kotelettene du hadde så lyst på ? Ja, nå prøver jeg en greie her , så de er ferdig sånn rundt Kveldsnytt .... 2
Djungelvrål Skrevet 2. februar 2014 #13 Skrevet 2. februar 2014 Mannen kom hjem med koteletter igår som han har så lyst på til middag idag… Selv er jeg ikke så begeistret for koteletter, bruker bare å steke de i panna og servere med saus, grønnsaker og potet til… Noen som har gode tips hva annet jeg kan gjøre med de, som ikke er fullt så kjedelig? Du har på salt og pepper og steker de så de blir gylne, så dekker du de såvidt med vann og koker de i 1 time. Lag saus av krafta. Da blir det nesten som svinestek.
skruf Skrevet 2. februar 2014 Forfatter #15 Skrevet 2. februar 2014 Du kan lage schnitzel av de! http://dinmat.no/Wiener-Schnitzel Så kan du droppe sitronen om du ikke ønsker det. Den så heller ikke så verst ut:)
Gjest Gjest Skrevet 2. februar 2014 #16 Skrevet 2. februar 2014 Jeg langtidssteker koteletter rett i langpannen, med bakepapir under. Trenger ikke leirgryte til det. Blir det ikke tørrere med bakepapir enn med folie?
Gjest Violetta Skrevet 2. februar 2014 #17 Skrevet 2. februar 2014 Blir det ikke tørrere med bakepapir enn med folie? Vet ikke, har aldri prøvd med folie. Men de blir ikke tørre.
Gjest Gjest Skrevet 2. februar 2014 #18 Skrevet 2. februar 2014 Vet ikke, har aldri prøvd med folie. Men de blir ikke tørre. ok.
venus_ Skrevet 2. februar 2014 #19 Skrevet 2. februar 2014 Fillippinsk chicken/pork adobo er kjempegodt!
Gjest Gjest Skrevet 2. februar 2014 #20 Skrevet 2. februar 2014 Fillippinsk chicken/pork adobo er kjempegodt! Men da trenger hun risvinedikk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå