AnonymBruker Skrevet 8. november 2016 #21 Skrevet 8. november 2016 På 1.2.2014 den 21.28, Hoppetaujenta skrev: Jeg spiser det med stort velbehag! Det kan skjæres i skiver og has på brødskiva kaldt, men ellers ha det oppi ei gryte og la det smelte til en "grøt" og ha poteter til. Heia Hoppetaujenta Jeg fant innlegget via google Jeg også elsker lungemos med purreløkringer stekt i panne Anonymkode: b18a1...7ce
AnonymBruker Skrevet 8. november 2016 #22 Skrevet 8. november 2016 Spiser det ikke pga tilsetningsstoffene. Anonymkode: b7f7f...53d
AnonymBruker Skrevet 8. november 2016 #24 Skrevet 8. november 2016 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Spiser det ikke pga tilsetningsstoffene. Anonymkode: b7f7f...53d Hvilke stoffer? 2 minutter siden, EvaLena skrev: Nei, gudskjelov for det. Hvorfor? Har du smakt det? Anonymkode: b18a1...7ce
AnonymBruker Skrevet 8. november 2016 #25 Skrevet 8. november 2016 12 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvilke stoffer? Anonymkode: b18a1...7ce "INGREDIENSER Kjøttråvarer av svin og storfe (63 %), lunger (10 %), hjerter av svin, vann, salt, dekstrose, krydder (inkl sennep, paprika, selleri), løk, stivelse, stabilisator E450, E451, E407, antioksidant E316, konserveringsmiddel E261, E326, E250. Glutenfri*" Både dekstrose og "krydder" kan være forkledt MSG også. Anonymkode: b7f7f...53d
AnonymBruker Skrevet 8. november 2016 #26 Skrevet 8. november 2016 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: "INGREDIENSER Kjøttråvarer av svin og storfe (63 %), lunger (10 %), hjerter av svin, vann, salt, dekstrose, krydder (inkl sennep, paprika, selleri), løk, stivelse, stabilisator E450, E451, E407, antioksidant E316, konserveringsmiddel E261, E326, E250. Glutenfri*" Både dekstrose og "krydder" kan være forkledt MSG også. Anonymkode: b7f7f...53d Tusen takk Men disse: " stabilisator E450, E451, E407, antioksidant E316, konserveringsmiddel E261, E326, E250 " er de skadelige? Anonymkode: b18a1...7ce
AnonymBruker Skrevet 8. november 2016 #27 Skrevet 8. november 2016 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Tusen takk Men disse: " stabilisator E450, E451, E407, antioksidant E316, konserveringsmiddel E261, E326, E250 " er de skadelige? Anonymkode: b18a1...7ce Jeg vet ikke, unngår like godt alle tilsetningsstoffer, da det er for mye arbeid å finne ut om de er skadelige. Blir også dårlig etter å ha spist noe sånt, er temmelig sensitiv. Men stort sett er det MSG og kunstige søtningsstoffer som er det verste. I tillegg til alle de andre navnene MSG kan gå under, som gjær, gjærekstrakt, hydrolyserte proteiner, maltodextrin, smaksforsterker etc, kan det også bli kamuflert som "natural flavourings" eller "naturlig smak", noe de færreste vet, dessverre. Dette er i helsekostbutikkene og overalt... Anonymkode: b7f7f...53d 1
AnonymBruker Skrevet 8. november 2016 #28 Skrevet 8. november 2016 11 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg vet ikke, unngår like godt alle tilsetningsstoffer, da det er for mye arbeid å finne ut om de er skadelige. Blir også dårlig etter å ha spist noe sånt, er temmelig sensitiv. Men stort sett er det MSG og kunstige søtningsstoffer som er det verste. I tillegg til alle de andre navnene MSG kan gå under, som gjær, gjærekstrakt, hydrolyserte proteiner, maltodextrin, smaksforsterker etc, kan det også bli kamuflert som "natural flavourings" eller "naturlig smak", noe de færreste vet, dessverre. Dette er i helsekostbutikkene og overalt... Anonymkode: b7f7f...53d Jeg forstår. Tusen takk for at du forklarer det så godt Anonymkode: b18a1...7ce
EvaLena Skrevet 8. november 2016 #29 Skrevet 8. november 2016 4 timer siden, AnonymBruker skrev: Hvilke stoffer? Hvorfor? Har du smakt det? Anonymkode: b18a1...7ce Har spist det ja og det byr meg skikkelig imot bare ved å lese hva "retten" heter. Rett og slett ekkel mat 1
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2018 #30 Skrevet 30. januar 2018 På 8.11.2016 den 3.57, AnonymBruker skrev: Jeg vet ikke, unngår like godt alle tilsetningsstoffer, da det er for mye arbeid å finne ut om de er skadelige. Blir også dårlig etter å ha spist noe sånt, er temmelig sensitiv. Men stort sett er det MSG og kunstige søtningsstoffer som er det verste. I tillegg til alle de andre navnene MSG kan gå under, som gjær, gjærekstrakt, hydrolyserte proteiner, maltodextrin, smaksforsterker etc, kan det også bli kamuflert som "natural flavourings" eller "naturlig smak", noe de færreste vet, dessverre. Dette er i helsekostbutikkene og overalt... Anonymkode: b7f7f...53d Har du kilder på dette? 😳 Anonymkode: 6e9fd...c85
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2018 #32 Skrevet 30. januar 2018 På 8. november 2016 den 3.37, AnonymBruker skrev: "INGREDIENSER Kjøttråvarer av svin og storfe (63 %), lunger (10 %), hjerter av svin, vann, salt, dekstrose, krydder (inkl sennep, paprika, selleri), løk, stivelse, stabilisator E450, E451, E407, antioksidant E316, konserveringsmiddel E261, E326, E250. Glutenfri*" Både dekstrose og "krydder" kan være forkledt MSG også. Anonymkode: b7f7f...53d Er du klar over at E-stoffer finnes i alt Du kan nok ikke spise bananer lenger, AB 53d, eller noe som helst... Anonymkode: 16e25...830 2
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2018 #33 Skrevet 30. januar 2018 liker bedre det veslandskenavnet hakkasteik Anonymkode: b6b1c...4fd
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2018 #34 Skrevet 30. januar 2018 Elsker lungemos! Spiser det med litt skam og mye glede når samboeren er bortreist. Er vokst opp med å få poteter og røbeter til, samt litt macaroni i "grøten", men spiser det selv med mer macaroni og bare røbeter vedsiden av. nam! Håper han skal på tur igjen snart ;-) Anonymkode: 34229...6a6
Gjest Catalina Culès Skrevet 30. januar 2018 #35 Skrevet 30. januar 2018 Nei, da hadde jeg heller sultet eller spist gress.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå