AnonymBruker Skrevet 26. januar 2014 #1 Del Skrevet 26. januar 2014 Vi skal ha gjester, og har kjøpt kalkunfilet (på en halv kg hver). Er det best å steke de i ovn til ca 70 grader? Hvordan unngå at dem blir tør? Hva slags tilbehør anbefaler du? Hva slags grønnsaker, poteter, saus osv? Har googlet litt, men får ikke noen wow av det jeg finner. Anonymous poster hash: e4ef9...bee Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
heiduderborte Skrevet 27. januar 2014 #2 Del Skrevet 27. januar 2014 waldorfsalat, NAM. poteter, hjemmelaget brun saus og ferske grønnsaker! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 27. januar 2014 #3 Del Skrevet 27. januar 2014 Rosenkål vendt i lønnesirup, mmm! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. januar 2014 #4 Del Skrevet 27. januar 2014 Har en venninne som serverer en slags type waldorfsalat, men med marshmallows og tyttebær. Det er altså da, kremfløte, druer, valnøtter, mini-marshmallows og hele tyttebær - smaker fantastisk til kalkun. Jeg har dessverre ikke oppskriften, men mulig man finner den hvis man googler. Anonymous poster hash: 016ad...0f4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå