AnonymBruker Skrevet 21. januar 2014 #1 Skrevet 21. januar 2014 Det er en tradisjon i enkelte kretser at man fryser ned øverste laget av bryllupskaken, og spiser den på ett års bryllupsdagen. Hvordan gjør man dette med den litt mer amerikanske kaketypen (mener type http://en.wikipedia.org/wiki/File:Cakeinwhitesatin-1.jpg), der etasjene kommer uten "stativ"? Eller, la meg spørre litt bredere - hvordan i alle dager deler man opp bryllupskake av den "amerikanske" typen i kakestykker? Anonymous poster hash: fe2d5...48c
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2014 #2 Skrevet 21. januar 2014 man begynner vel øverst og "jobber" seg nedover med den type kake ? Kan jo eventuelt få laget en liten ekstra kake i samme stil som blir fryst ned automatisk og spart til neste år kansje? Anonymous poster hash: c933e...cfc
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2014 #3 Skrevet 21. januar 2014 man begynner vel øverst og "jobber" seg nedover med den type kake ? Kan jo eventuelt få laget en liten ekstra kake i samme stil som blir fryst ned automatisk og spart til neste år kansje? Anonymous poster hash: c933e...cfc Hmm, Ja begynner man jo øverst blir det jo lite igjen av toppen. Så det er ikke sånn at man fjerner toppen først eller slikt? Blir ikke disse kakene veldig skvist dersom de ikke støttes av noe, i alle sine etasjer? Anonymous poster hash: 69131...f65
*Mocca* Skrevet 21. januar 2014 #5 Skrevet 21. januar 2014 Det er vel ofte en liten plate under hvert lag med kake der.... Slik at det skal gå greit å skjære.... 1
AnonymBruker Skrevet 22. januar 2014 #6 Skrevet 22. januar 2014 Jepp, det pleier å være stativ bygd inn i kaken på de kakene. Anonymous poster hash: 1d10c...73a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå