Gå til innhold

Fryse ned øverste del av kaken - hva med "amerikansk" kake?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det er en tradisjon i enkelte kretser at man fryser ned øverste laget av bryllupskaken, og spiser den på ett års bryllupsdagen.

Hvordan gjør man dette med den litt mer amerikanske kaketypen (mener type http://en.wikipedia.org/wiki/File:Cakeinwhitesatin-1.jpg), der etasjene kommer uten "stativ"?

Eller, la meg spørre litt bredere - hvordan i alle dager deler man opp bryllupskake av den "amerikanske" typen i kakestykker?



Anonymous poster hash: fe2d5...48c
Videoannonse
Annonse
Skrevet

man begynner vel øverst og "jobber" seg nedover med den type kake ? Kan jo eventuelt få laget en liten ekstra kake i samme stil som blir fryst ned automatisk og spart til neste år kansje? ;)



Anonymous poster hash: c933e...cfc
Skrevet

man begynner vel øverst og "jobber" seg nedover med den type kake ? Kan jo eventuelt få laget en liten ekstra kake i samme stil som blir fryst ned automatisk og spart til neste år kansje? ;)

Anonymous poster hash: c933e...cfc

Hmm,

Ja begynner man jo øverst blir det jo lite igjen av toppen. Så det er ikke sånn at man fjerner toppen først eller slikt? Blir ikke disse kakene veldig skvist dersom de ikke støttes av noe, i alle sine etasjer?

Anonymous poster hash: 69131...f65

Skrevet

Det er vel ofte en liten plate under hvert lag med kake der.... Slik at det skal gå greit å skjære....

  • Liker 1
Skrevet

Jepp, det pleier å være stativ bygd inn i kaken på de kakene.



Anonymous poster hash: 1d10c...73a

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...