AnonymBruker Skrevet 19. januar 2014 #1 Skrevet 19. januar 2014 Som overskrift sier....Anonymous poster hash: 0067e...aaa
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2014 #2 Skrevet 19. januar 2014 Marsipan er laget av finmalte mandler uten skall (altså skoldete). Kransekakedeig er laget av mandler med skall. Det er hovedforskjellen. Anonymous poster hash: fe0ea...a39 1
Meridian Skrevet 19. januar 2014 #3 Skrevet 19. januar 2014 (endret) Som overskrift sier....Anonymous poster hash: 0067e...aaa De har de samme ingrediensene, men de får forskjellige konsistens pga mengde eggehviter. Dessuten stekes kransekaken i ovenen, mens marsipan nytes rå. Derfor! Kransekake: 500 g mandler 500 g melis 4 eggehviter Marsipan: 500 g mandler 500 g melis 1 ss eggehvite 1 ts tragant (tragant er noe som blir brukt for å få en smidigere marsipandeig) Endret 19. januar 2014 av Bølle
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå