Gjest Xavia Skrevet 19. mai 2004 #1 Del Skrevet 19. mai 2004 Har kjøpt inn endel storfelever. Skal bli snadder til bikkja. MEN: det er år og dag siden jeg har laget det. Hvor lenge skal det trekke, sånn ca?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madam Felle Skrevet 19. mai 2004 #2 Del Skrevet 19. mai 2004 ca 1 1/2 - 2 t, for at det skal bli skikkelig mørt. Deretter kutter du de i småbiter, og inn i steikeovnen i 15 min til 1/2 t, for at de skal tørke skikkelig. Da blir de nammis for vovsen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Xavia Skrevet 19. mai 2004 #3 Del Skrevet 19. mai 2004 Takk for superraskt svar! Nå er gryta full! Vofsen ser rimelig happy ut her han sirkler rundt beina mine! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linsi Skrevet 19. mai 2004 #4 Del Skrevet 19. mai 2004 Jeg pleier å koke de i skiver i ca 15 min. Deretter kutter jeg opp i masse små terninger, og putter de i stekeovnen på svak varme (maks 1oo grader) i et par timer. Snur litt på de innimellom. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
14062003 Skrevet 19. mai 2004 #5 Del Skrevet 19. mai 2004 Jeg koker max en halvtime. Skjærer i middelsstore biter. Inn i varmluftsovn over natta på 50 grader. Snur de en gang eller to på kvelden. Men jeg mekker gjerne noen kilo når jeg mekker da... Kjempekos å gjøre over noen glass rødvin! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Karoline Skrevet 19. mai 2004 #6 Del Skrevet 19. mai 2004 En litt annen variant til hunder som trenger litt ekstra. Havregrøt, med kefir (surmelk) og lever som er kjørt i kjøkkenmaskin - noe av det beste min hund får. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå