Gjest Xavia Skrevet 19. mai 2004 #1 Skrevet 19. mai 2004 Har kjøpt inn endel storfelever. Skal bli snadder til bikkja. MEN: det er år og dag siden jeg har laget det. Hvor lenge skal det trekke, sånn ca??
Gjest Madam Felle Skrevet 19. mai 2004 #2 Skrevet 19. mai 2004 ca 1 1/2 - 2 t, for at det skal bli skikkelig mørt. Deretter kutter du de i småbiter, og inn i steikeovnen i 15 min til 1/2 t, for at de skal tørke skikkelig. Da blir de nammis for vovsen.
Gjest Xavia Skrevet 19. mai 2004 #3 Skrevet 19. mai 2004 Takk for superraskt svar! Nå er gryta full! Vofsen ser rimelig happy ut her han sirkler rundt beina mine!
Linsi Skrevet 19. mai 2004 #4 Skrevet 19. mai 2004 Jeg pleier å koke de i skiver i ca 15 min. Deretter kutter jeg opp i masse små terninger, og putter de i stekeovnen på svak varme (maks 1oo grader) i et par timer. Snur litt på de innimellom.
14062003 Skrevet 19. mai 2004 #5 Skrevet 19. mai 2004 Jeg koker max en halvtime. Skjærer i middelsstore biter. Inn i varmluftsovn over natta på 50 grader. Snur de en gang eller to på kvelden. Men jeg mekker gjerne noen kilo når jeg mekker da... Kjempekos å gjøre over noen glass rødvin!
Karoline Skrevet 19. mai 2004 #6 Skrevet 19. mai 2004 En litt annen variant til hunder som trenger litt ekstra. Havregrøt, med kefir (surmelk) og lever som er kjørt i kjøkkenmaskin - noe av det beste min hund får.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå