AnonymBruker Skrevet 14. januar 2014 #1 Skrevet 14. januar 2014 http://www.istockphoto.com/stock-photo-2511689-lebanese-vegetables.php Den rosa. Anonymous poster hash: 8334c...d98
AnonymBruker Skrevet 14. januar 2014 #3 Skrevet 14. januar 2014 Hm, ja, tipper rødbeter jeg også. Anonymous poster hash: f0bf9...8f5
Gjest Bringebær55 Skrevet 14. januar 2014 #4 Skrevet 14. januar 2014 http://www.davidlebovitz.com/2012/09/pickled-turnips-turnip-recipe/ 1
AnonymBruker Skrevet 14. januar 2014 #7 Skrevet 14. januar 2014 Paprika. Anonymous poster hash: 5c4d3...6b3
Severus Skrevet 15. januar 2014 #8 Skrevet 15. januar 2014 (endret) Syltede kålrabi på godt norsk. Kålrabi er jo også kalt kålrot, men det er nepe som er i oppskriften til Plulakken sammen med en rødbete for å få farge. Kålrabi heter swedish turnip på engelsk. Endret 15. januar 2014 av Vex
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2014 #9 Skrevet 15. januar 2014 http://www.davidlebovitz.com/2012/09/pickled-turnips-turnip-recipe/ Pickled turnips er det.Anonymous poster hash: 77448...8b5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå